Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πάμε για την πρόκριση»

«Πάμε για την πρόκριση»
Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2017 - 14:55

Την Τετάρτη, η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει την CSM Βουκουρεστίου στη Ρουμανία, στη ρεβάνς του 3-0 του «Μελίνα Μερκούρη».

Η αρχηγός, Στέλλα Χριστοδούλου, παραχώρησε δηλώσεις στο osfp.gr, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης: «Ξέρουμε ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Σίγουρα θέλουμε να αποβάλουμε την περσινή ήττα που γνωρίσαμε και μας στέρησε την πρόκριση και στόχος μας είναι μια καθαρή νίκη κόντρα στη C.S.M. που γνωρίζουμε ότι είναι ένας δύσκολο αντίπαλος. Η περσινή εμπειρία μας έχει κάνει πιο δυνατή ομάδα και αυτή τη φορά είμαστε πιο συνειδητοποιημένες. Πάμε για την πρόκριση!».

Διαβάστε επίσης

Με το… δεξί στο 2017 και τώρα η πρόκριση!

Με το… δεξί στο 2017 και τώρα η πρόκριση!

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού νίκησε στο κλειστό του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη» με 3-1 σετ τον Α.Ο. Θήρας και πλέον κοιτάζει τον επαναληπτικό με την C.S.M. Βουκουρεστίου για το Challenge Cup.

«Με θάρρος και συγκέντρωση για την πρόκριση»

«Με θάρρος και συγκέντρωση για την πρόκριση»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς, παραχώρησε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη, τονίζοντας πως οι παίκτριές του θα τα δώσουν όλα για την πρόκριση.

Έφτασε στη Ρουμανία ο Θρύλος! (pics)

Έφτασε στη Ρουμανία ο Θρύλος! (pics)

Το πρωί της Τρίτης έφτασε στη χιονισμένη Ρουμανία η αποστολή βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού, ώστε να υπερασπιστεί αύριο το υπέρ της 3-0 σετ από το πρώτο παιχνίδι που είχε διεξαχθεί στο «Μελίνα Μερκούρη» απέναντι στην CSM Βουκουρεστίου.