Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Δείξαμε πάθος και ψυχή»

«Δείξαμε πάθος και ψυχή»
Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2017 - 13:01

Στο πάθος και τη ψυχή που έβγαλε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού στην Τουρκία στάθηκε η Αρέτα Κονόμη, μετά τη μεγάλη νίκη επί της Τσανάκαλε.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Πραγματικά ήταν μια σπουδαία νίκη για εμάς, μέσα σε μια πολύ δύσκολη έδρα και απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Ξέρουμε ούτως ή άλλως ότι το τούρκικο πρωτάθλημα είναι σε άλλο επίπεδο. Δείξαμε το πάθος και την ψυχή μας και θέλουμε να κερδίσουμε και μέσα στο Ρέντη. Η πορεία μας μέχρι στιγμής στην Ευρώπη, είναι δείγμα της πολύ καλής δουλειάς που κάνουμε. Θεωρώ ότι έχουμε βάλει τις βάσεις αλλά θέλουμε να κάνουμε κάτι παραπάνω. Νομίζω ότι τα καταφέρνουμε μέχρι στιγμής αλλά κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Αυτό που χρειάζεται είναι δουλειά»

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις της Τζίνα Λαμπρούση, η οποία ανέφερε: «Σίγουρα θέλαμε να πάρουμε αυτή τη νίκη μέσα στην έδρα της Τσανάκαλε που είναι ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος αφού αγωνίζεται στο δυνατό Τούρκικο πρωτάθλημα. Αγωνιστήκαμε σε μια πάρα πολύ δύσκολη έδρα αλλά παίξαμε με πάθος και σοβαρότητα τουλάχιστον στα δυο πρώτα σετ. Στα άλλα δυο έπεσε λίγο η απόδοσή μας και κάναμε αρκετά λάθη, ωστόσο πήγαμε στο τάι μπρεικ και πήραμε τη νίκη. Το θέλαμε πάρα πολύ αλλά έχουμε κάνει τη μισή δουλειά. Τώρα κοιτάμε τη ρεβάνς στο Ρέντη όπου θέλουμε και εκεί τη νίκη για να προκριθούμε στην επόμενη φάση».

Διαβάστε επίσης

Μαθαίνει τον αντίπαλό του

Μαθαίνει τον αντίπαλό του

Την Τετάρτη στις 19:00 ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί τον Ηρακλή στον δεύτερο ημιτελικό του Λιγκ Καπ, από τον οποίο θα προκύψει ο αντίπαλος του Ολυμπιακού στον τελικό του Σαββάτου.

Απανωτά καρφώματα!

Απανωτά καρφώματα!

Φοβερή η χθεσινή ημέρα για τα τμήματα βόλεϊ του Ολυμπιακού, που και τα τουρκαλάκια κέρδισαν και τα βαζελάκια.