Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με Πανναξιακό, Μαρκόπουλο και ΠΑΟ σηκώνει το 7ο συνεχόμενο

Με Πανναξιακό, Μαρκόπουλο και ΠΑΟ σηκώνει το 7ο συνεχόμενο
Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2017 - 23:52

Ο Ολυμπιακός επικράτησε σήμερα με 3-1 σετ επί του Ηρακλή Κηφισιάς και έτσι εξασφάλισε την παρουσία του στο 7ο συνεχόμενο Final 4 και στοχεύει σε μια ακόμα κατάκτηση της κούπας.

Εκτός από την ομάδα του Μπράνκο Κοβάσεβιτς, οι υπόλοιπες τρεις που πήραν το εισιτήριο για την παρουσία τους στην τελική φάση της διοργάνωσης, είναι ο Πανναξιακός που επικράτησε με 3-0 σετ του Α.Ο. Θήρας.

Το Μαρκόπουλο στο πιο ενδιαφέρων παιχνίδι της ημέρας, όπου επικράτησε στο τάι μπρέικ του Πορφύρα με 3-2, εκτός έδρας και ο Παναθηναϊκός, που κέρδισε με 3-0 τους Μακεδόνες.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στα γραφεία της ΕΟΠΕ, για την ανάδειξη των ζευγαριών που θα αναμετρηθούν τόσο στο Final 4 του Κυπέλλου των Γυναικών, όσο και στην αντίστοιχη διοργάνωση των Ανδρών.

Συγκεκριμένα στις 14:00 θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των ημιτελικών για το Final 4 του Κυπέλλου Γυναικών, το οποίο θα διεξαχθεί το διήμερο 4-5 Μαρτίου στο ΔΑΚ Γλυφάδας "Μάκης Λιούγκας". Αμέσως μετά το τέλος της κλήρωσης θα ακολουθήσει η πρώτη σύσκεψη με τους εκπροσώπους των τεσσάρων φιναλίστ όπου θα συζητηθούν διάφορα οργανωτικά θέματα που αφορούν το Final 4.

Στις 14:30 θα ακολουθήσει η αντίστοιχη κλήρωση για το Final 4 του Κυπέλλου Ανδρών που θα διεξαχθεί το διήμερο 18-19 Μαρτίου.

Διαβάστε επίσης

ΠΑΟΚ ή Παμβοχαϊκός στα ημιτελικά

ΠΑΟΚ ή Παμβοχαϊκός στα ημιτελικά

Η κλήρωση για το Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας στο βόλεϊ ανδρών πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, με τον Ολυμπιακό να περιμένει να μάθει τον αντίπαλό του.

Το πρόγραμμα της Ακαδημίας βόλεϊ

Το πρόγραμμα της Ακαδημίας βόλεϊ

Σε φουλ ρυθμούς συνεχίζεται η αγωνιστική δράση για τα τμήματα της «ερυθρόλευκης» Ακαδημίας που μετέχουν στα αντίστοιχα πρωταθλήματα που διοργανώνει η Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α..

«Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι»

«Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι»

Σάσκια Χίπε και Κατερίνα Γιώτα, τόνισαν στις δηλώσεις τους ότι το παιχνίδι κόντρα στον Ηρακλή Κηφισιάς ήταν πιο δύσκολο από ότι μπορεί να φάνηκε από το τελικό σκορ.

«Μια καλή και δυνατή προπόνηση πριν τον ΠΑΟ»

«Μια καλή και δυνατή προπόνηση πριν τον ΠΑΟ»

O προπονητής του Ολυμπιακού, Μπράνκο Κοβάσεβιτς, στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τον Ηρακλή Κηφισιάς, τόνισε ότι το παιχνίδι ήταν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για το επόμενο ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό.