Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με ΠΑΟ, ένα βήμα πριν το τρόπαιο

Με ΠΑΟ, ένα βήμα πριν το τρόπαιο
Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2017 - 17:00

Στη Γλυφάδα θα γίνει το φετινό Final 4 του Κυπέλλου βόλεϊ γυναικών. Η διοργάνωση θα διεξαχθεί στις 4-5 Μαρτίου και η τύχη τα έφερε έτσι, ώστε να παρακολουθήσουμε ακόμα μια αναμέτρηση με τον ΠΑΟ.

Με τις «πράσινες» κληρώθηκε λοιπόν ο Ολυμπιακός, ο οποίος αναμένεται να έχει εύκολο έργο, ενώ στον τελικό θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Μαρκόπουλο-Πανναξιακός.

Αναλυτικά τα ζευγάρια που προέκυψαν

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός
Μαρκόπουλο-Πανναξιακός

Η σειρά των ημιτελικών θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες μετά από συνεννόηση με την ΕΡΤ η οποία θα μεταδώσει το Final 4.

Οι ημιτελικοί το Σάββατο 4 Μαρτίου θα διεξαχθούν στις 17:00 και στις 19:00, ενώ ο τελικός της Κυριακής 5 Μαρτίου θα ξεκινήσει στις 17:00.

Διαβάστε επίσης

Διεύρυνε το σερί του

Διεύρυνε το σερί του

Ο Ολυμπιακός νίκησε εύκολα με 3-0 σετ τον Α.Ο Ορεστιάδας και έκανε το 17 στα 17 στο φετινό πρωτάθλημα.

«Πετύχαμε μία εύκολη νίκη»

«Πετύχαμε μία εύκολη νίκη»

Ικανοποιημένος για την άνετη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στην Ορεστιάδα εμφανίστηκε σε δηλώσεις του αμέσως μετά το ματς ο Δημήτρης Σουλτανόπουλος.

Το πρόγραμμα της Ακαδημίας βόλεϊ

Το πρόγραμμα της Ακαδημίας βόλεϊ

Σε φουλ ρυθμούς συνεχίζεται η αγωνιστική δράση για τα τμήματα της «ερυθρόλευκης» Ακαδημίας που μετέχουν στα αντίστοιχα πρωταθλήματα που διοργανώνει η Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α..

ΠΑΟΚ ή Παμβοχαϊκός στα ημιτελικά

ΠΑΟΚ ή Παμβοχαϊκός στα ημιτελικά

Η κλήρωση για το Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας στο βόλεϊ ανδρών πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, με τον Ολυμπιακό να περιμένει να μάθει τον αντίπαλό του.