Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Κάναμε τη δουλειά μας»

«Κάναμε τη δουλειά μας»
Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2017 - 20:54

Το καθήκον του σε ακόμη ένα παιχνίδι έκανε ο Ολυμπιακός νικώντας άνετα με 3-0 την Ορεστιάδα, όπως δήλωσε αμέσως μετά τη λήξη του παιχνιδιού ο Γιάννης Ρουμελιωτάκης.

Ο παίκτης του Θρύλου επίσης τόνισε πως προσπάθησαν να δώσουν ευχαρίστηση στον κόσμο τους.

Τέλος, υπογράμμισε πως οι «ερυθρόλευκοι διαθέτουν πολύ δυνατή ομάδα και έτσι θα μπορέσει να ανταπεξέλθει στο δύσκολο πρόγραμμα που τους περιμένει το επόμενο διάστημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Ρουμελιωτάκη:

«Εμείς όπως σε κάθε παιχνίδι, έτσι και σήμερα μπήκαμε για να κάνουμε τη δουλειά μας. Μπήκαμε να το ευχαριστηθούμε να το διασκεδάσουμε, κάτι που θέλαμε να κάνει και ο κόσμος που ήρθε να μας δει και να κερδίσουμε. Αυτό κάναμε και σήμερα, τα καταφέραμε και συνεχίζουμε για τα επόμενα παιχνίδια που είναι πολλά για να πετύχουμε τους στόχους μας. Είμαστε έτοιμοι αλλά θα είμαστε ακόμα περισσότερο στη συνέχεια γιατί έχουμε χρόνο. Προσπαθούμε όλα τα παιδιά μέσα στην προπόνηση να βγάλουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Έχουμε πολλά και συνεχόμενα παιχνίδια αλλά είμαστε ένα πολύ καλό σύνολο και μπορούμε να ανταπεξέλθουμε».

Διαβάστε επίσης

«Καρφώστε» ξανά τον πελάτη!

«Καρφώστε» ξανά τον πελάτη!

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει τον ΠΑΟ για την 18η αγωνιστική της Α1. Live από το gavros.gr στις 16:00/NS5...

«Πετύχαμε μία εύκολη νίκη»

«Πετύχαμε μία εύκολη νίκη»

Ικανοποιημένος για την άνετη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στην Ορεστιάδα εμφανίστηκε σε δηλώσεις του αμέσως μετά το ματς ο Δημήτρης Σουλτανόπουλος.

Διεύρυνε το σερί του

Διεύρυνε το σερί του

Ο Ολυμπιακός νίκησε εύκολα με 3-0 σετ τον Α.Ο Ορεστιάδας και έκανε το 17 στα 17 στο φετινό πρωτάθλημα.