Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο»

«Να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο»
Τρίτη, 18 Απριλίου 2017 - 21:37

Να αγωνίζεται με τον ίδιο τρόπο και το επόμενο διάστημα ο Ολυμπιακός, προκειμένου να κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα τόνισε σε δηλώσεις του ο Γιώργος Στεφάνου.

Ο Ελληνας παίκτης του Θρύλου υπογράμμισε πως η ομάδα του δεν έχει προτίμηση σε κάποιον αντίπαλο στον τελικό, ενώ επισήμανε πως όλοι θα πρέπει να είναι έτοιμοι και ενωμένοι για τους τελικούς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Στεφάνου:

«Καταρχάς να ευχηθούμε χρόνια πολλά σε όλους. Υγεία σε όλο τον κόσμο. Η αλήθεια είναι ότι παρουσιαζόμαστε σε όλα μας τα παιχνίδια πολύ δυνατοί και προετοιμασμένοι. Πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο, προκειμένου να πετύχουμε τον στόχο μας, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Για το αν έχει κάποια προτίμηση για τον αντίπαλο του Ολυμπιακού στους τελικούς:

«Όχι, δεν έχουμε προτίμηση. Όταν φτάνεις σε τελικό πρέπει να είσαι προετοιμασμένος να αγωνιστείς κόντρα σε όλους τους αντιπάλους. Περιμένουμε να ενσωματωθεί και ο τελευταίος τραυματίας παίκτης ο Νταφ, προκειμένου όλοι μαζί να είμαστε ενωμένοι και έτοιμοι για τους τελικούς».

Διαβάστε επίσης

Ετοιμος για το πρωτάθλημα!

Ετοιμος για το πρωτάθλημα!

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-0 σετ του Παμβοχαϊκού και στο τρίτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων και πήρε την πρόκριση για τους τελικούς του πρωταθλήματος της Volley League.

Στρέφει την προσοχή της στο πρωτάθλημα

Στρέφει την προσοχή της στο πρωτάθλημα

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού πλέον αφήνει πίσω της την εκπληκτική πορεία της στο CEV Challenge Cup και επικεντρώνεται στην κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος.

Σφραγίζει την πρόκριση

Σφραγίζει την πρόκριση

Ο Ολυμπιακός την Τρίτη αντιμετωπίζει τον Παμβοχαϊκό στο Βραχάτι και θέλει τη νίκη, για να προκριθεί στους τελικού της Α1.