Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Παίξαμε αρκετά καλά, πλέον κοιτάμε τον Πανναξιακό»

«Παίξαμε αρκετά καλά, πλέον κοιτάμε τον Πανναξιακό»
Τετάρτη, 19 Απριλίου 2017 - 20:11

Αρκετά καλή εικόνα παρουσίασε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού επικρατώντας με 3-0 του Α.Ο. Θήρας στην Σνατορίνη και προκρίθηκε με αυτό τον τρόπο στους τελικούς του ελληνικού πρωταθλήματος.

Σε δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος του ματς ο προπονητής της ομάδας, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς τόνισε πως οι «ερυθρόλευκες» ήταν σοβαρές και έπαιξαν αρκετά καλά στο συγκεκριμένο ματς.

Επίσης, υπογράμμισε πως πλέον ο Θρύλος έχει λίγο χρόνο, προκειμένου να προετοιμαστεί και… να γεμίσει τις μπαταρίες του ενόψει των παιχνιδιών των φετινών τελικών κόντρα στον Πανναξιακό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς:

«Τελικά ήταν εύκολη η επικράτησή μας. Η Σαντορίνη αγωνίστηκε με μια απουσία αλλά και εμείς παίξαμε χωρίς την Κονόμη. Ίσως στο πρώτο σετ να κάναμε λίγα λάθη αλλά στη συνέχεια ήμασταν πιο σοβαροί και όλη η ομάδα έπαιξε αρκετά καλά. Τώρα έχουμε μπροστά μας τους τελικούς με τον Πανναξιακό και έχουμε λίγο χρόνο να προετοιμαστούμε και να ξεκουραστούμε. Σίγουρα έχουμε το πλεονέκτημα της έδρας και ένα σχετικό αβαντάζ αλλά δεν θέλω να υπολογίσω από τώρα σε πόσα ματς θα κριθεί ο τίτλος. Οι πιθανότητες πάντως είναι με το μέρος μας».

Διαβάστε επίσης

Άνετες και ωραίες!

Άνετες και ωραίες!

Οι «ερυθρόλευκες» επικράτησαν στην Σαντορίνη του ΑΟ Θήρας με 3-0 σετ και προκρίθηκαν στους τελικούς της Α1, όπου θα αντιμετωπίσουν τον Πανναξιακό!

Ετοιμος για το πρωτάθλημα!

Ετοιμος για το πρωτάθλημα!

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-0 σετ του Παμβοχαϊκού και στο τρίτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων και πήρε την πρόκριση για τους τελικούς του πρωταθλήματος της Volley League.