Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Δείξαμε ωριμότητα, να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα»

«Δείξαμε ωριμότητα, να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα»
Τετάρτη, 19 Απριλίου 2017 - 20:23

Η Ειρήνη Κοκκινάκη σε δηλώσεις της αμέσως μετά το τέλος του ματς με τον Α.Ο. Θήρας τόνισε πως είναι ευχαριστημένη από την ομάδα της, καθώς κατάφερε να δείξει ωριμότητα και να πάρει τη νίκη, έπειτα από τον τελικό του Challenge Cup.

Η παίκτρια του Θρύλου επισήμανε επίσης πως η χρονιά δεν έχει τελειώσει ακόμη και εκείνη μαζί με τις συμπαίκτριές της θα δώσουν τα πάντα, προκειμένου να κατακτήσουν τον επόμενο στόχο του που είναι το ελληνικό πρωτάθλημα.

Πιο συγκεκριμένα η Ειρήνη Κοκκινάκη τόνισε:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένη από την ομάδα μου. Δείξαμε ωριμότητα μετά τον τελικό του Challenge Cup, μπήκαμε δυνατά και κερδίσαμε. Η χρονιά δεν έχει τελειώσει, ξέρουμε ότι έχουμε συνέχεια και είμαστε εδώ για να δείξουμε τις δυνατότητές μας να πετύχουμε τον επόμενο στόχο μας που είναι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Είχαμε την ατυχία με τον τραυματισμό της Αρέτας που δεν αγωνίστηκε σήμερα. Όμως λόγω της ομαδικότητας, της προσπάθειας που κάνουμε στις προπονήσεις και των καλών σχέσεων μεταξύ μας, ξέρουμε ότι όλες μπορούμε να βοηθήσουμε η μία την άλλη και να αντικαταστήσουμε επάξια κάθε συμπαίκτριά μας».

Διαβάστε επίσης

Άνετες και ωραίες!

Άνετες και ωραίες!

Οι «ερυθρόλευκες» επικράτησαν στην Σαντορίνη του ΑΟ Θήρας με 3-0 σετ και προκρίθηκαν στους τελικούς της Α1, όπου θα αντιμετωπίσουν τον Πανναξιακό!