Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ήταν ένα καλό παιχνίδι»

«Ήταν ένα καλό παιχνίδι»
Σάββατο, 22 Απριλίου 2017 - 22:18

Τα κορίτσια του Ολυμπιακού νίκησαν τον Πανναξιακό με 3-1 σετ και έκαναν το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς μετά το τέλος του παιχνιδιού δήλωσε ότι οι «ερυθρόλευκες» σε γενικές γραμμές έκαναν ένα καλό παιχνίδι και εξέφρασε τη σιγουριά του ότι η ομάδα του θα παίξει ακόμα καλύτερα στο δεύτερο παιχνίδι που θα γίνει στη Νάξο.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Ήταν ένα καλό παιχνίδι, ακόμα και στο πρώτο σετ σε κάποια στοιχεία παίξαμε καλά αλλά κάναμε πολλά λάθη στην επίθεση και στο σερβίς. Στη συνέχεια παρά την κούραση που υπήρχε γίναμε πιο επιθετικοί και από τη στιγμή που σταματήσαμε να κάνουμε λάθη ήταν πιο εύκολο για εμάς. Σε γενικές γραμμές νομίζω ότι παίξαμε ένα καλό ματς σήμερα. Για το επόμενο παιχνίδι είναι σίγουρο ότι η Νάξος θα παίξει καλύτερα στην έδρα της και μπροστά στους φιλάθλους της. Αλλά είμαι σίγουρος ότι μετά από το ρεπό που θα έχουμε αύριο, που δεν είχαμε για αρκετό καιρό, θα παρουσιαστούμε πιο φρέσκοι και δυνατοί και θα παίξουμε ακόμα καλύτερα από ότι σήμερα».

Διαβάστε επίσης

Πανέτοιμη για τους τελικούς

Πανέτοιμη για τους τελικούς

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού το Σάββατο θα υποδεχθεί τον Πανναξιακό και με νίκη θα κάνει το 1-0 στη σειρά των τελικών της Α1.