Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κανένας άλλος θα εκδώσει ποτέ τέτοια ανακοίνωση;

Κανένας άλλος θα εκδώσει ποτέ τέτοια ανακοίνωση;
Τετάρτη, 10 Μαΐου 2017 - 17:54

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός έδωσε μέσω επίσημης ανακοίνωσης συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του «τρίτου πρωταθλήματος της ιστορίας», αλλά το «τρίτο» ακούστηκε ειρωνικό σε ορισμένους…

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός τόνισε ξεκάθαρα ότι η ήττα του στον πέμπτο τελικό των πλέι οφ «οφείλεται μόνο στη δική μας απαράδεκτη αγωνιστική απόδοση, λόγω έλλειψης συγκέντρωσης, πάθους και αγωνιστικότητας των αθλητών μας» και με αυτό κατάλαβαν κάποιοι ότι προσπαθεί να μειώσει την επιτυχία του ΠΑΟΚ.

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, τέλος, καταδίκασε απερίφραστα όσους πέταξαν καρεκλάκια και μπουκαλάκια μετά το τέλος του αγώνα. Ευτυχώς γι’ αυτό το σημείο της ανακοίνωσης δεν είχαμε καμία… ένσταση, αλλά το θέμα και το ερώτημα μαζί είναι άλλο.

Αντί, βρε υποκριτές, να λέτε «ναι μεν, αλλά…» ακόμα και για ανακοινώσεις σαν κι αυτή που εξέδωσε χθες ο Ολυμπιακός, μπορείτε να μας πείτε πότε ο ΠΑΟΚ (ή ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ) έβγαλε τέτοια ανακοίνωση τα τελευταία 20 χρόνια; Πότε δώσατε δημόσια συγχαρητήρια για μια νίκη (που έκρινε πρωτάθλημα μάλιστα), πότε βγήκατε να καταδικάσετε επεισόδια; Οταν έτρωγαν ξύλο οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στην Τούμπα, ο Ιβάν έκανε δηλώσεις ότι το παιχνίδι είναι αντρικό! Το περασμένο Σάββατο κόντεψε να κατεδαφιστεί το Πανθεσσαλικό στάδιο και να θρηνήσουμε θύματα και ο Ιβάν έδινε συγχαρητήρια στον Μπέο, στον Λασκαράκη και στον… Τσίπρα και έλεγε πως δεν έγινε και τίποτα σπουδαίο! Και παρ’ όλα αυτά (και πολλά άλλα ακόμα) βγαίνει χθες ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, εκδίδει μια παντελονάτη ανακοίνωση και βάζει μια τελεία και… κάποιοι είχαν ενστάσεις!

Τι να πει κανείς… Απλά θα περιμένουμε να δούμε κι από κανέναν άλλο παρόμοια ανακοίνωση. Μέχρι τότε πολλά συγχαρητήρια στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό, διότι χθες εξέφρασε με τον καλύτερο τρόπο τον κόσμο του Ολυμπιακού και τίποτα άλλο…

(Το κείμενο δημοσιεύθηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στις 10/05/2017)

Διαβάστε επίσης

«Διαζύγιο» με Τέζα

«Διαζύγιο» με Τέζα

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού την ευχαρίστησε για την προσφορά της

Ανανέωσε με Χριστοδούλου (pics)

Ανανέωσε με Χριστοδούλου (pics)

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός ανακοίνωσε την τριετή ανανέωση της συνεργασίας του με την αρχηγό της γυναικείας ομάδας βόλεϊ.