Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ανανέωσε η Κονόμη (pics)

Ανανέωσε η Κονόμη (pics)
Δευτέρα, 15 Μαΐου 2017 - 19:50

Στην επέκταση της συνεργασίας της με τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό και συνεπώς της αυτοκρατορίας του συλλόγου στο γυναικείο βόλεϊ, προχώρησε η Αρέτα Κονόμη. Η λίμπερο του Θρύλου ανανέωσε τη συνεργασία της για τρία ακόμα χρόνια, κάτι που σημαίνει πως διατηρείται ένας πετυχημένος κορμός που τόσα χρόνια έχει φέρει επιτυχίες στην ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την διεθνή αθλήτρια του τμήματος βόλεϊ Γυναικών, Aρέτα Κονόμη. Η λίμπερο του Ολυμπιακού, υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.

Λίγο μετά την ανανέωση, η Κονόμη δήλωσε στο osfp.gr. «Είμαι πολύ χαρούμενη που μου δίνεται η ευκαιρία να συνεχίσω στον Ολυμπιακό. Πραγματικά νιώθω την ομάδα μου σαν την δεύτερη οικογένειά μου. Αγωνιζόμενη εδώ έχω κάνει τα καλύτερά μου παιχνίδια, έχω αποκομίσει τις καλύτερες εμπειρίες που θα μπορούσα και έχω βελτιωθεί ως αθλήτρια. Είμαι πολύ χαρούμενη που συνεχίζω, αλλά και για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μου οι άνθρωποι της ομάδας για μια ακόμη χρονιά. Από κει και πέρα θέλαμε από καιρό να κάνουμε μια καλύτερη πορεία στην Ευρώπη, την οποία πραγματοποιήσαμε φέτος φτάνοντας στον τελικό. Κάτι αντίστοιχο θέλουμε να κάνουμε τη νέα σεζόν και μακάρι να το κατακτήσουμε γιατί έχουμε βάλει τις απαιτούμενες βάσεις. Με τη θέληση και τη δουλειά που γίνεται πιστεύω ότι μας αξίζει και θα το καταφέρουμε».

Διαβάστε επίσης

Ανανέωσε και με Χίπε ο Θρύλος

Ανανέωσε και με Χίπε ο Θρύλος

Επειτα από την Αρέτα Κονόμη ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του και με την Σάσκια Χίπε.