Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κοιτάζει Ζουκούσκι ο Θρύλος

Κοιτάζει Ζουκούσκι ο Θρύλος
Παρασκευή, 9 Ιουνίου 2017 - 19:23

Μετά την ανακοίνωση της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας της ανδρικής ομάδας βόλεϊ από τον Ισπανό Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ, πλέον άπαντες στον Ολυμπιακό «τρέχουν» τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας, αλλά και τις όποιες εκκαθαρίσεις αναμένεται να υπάρξουν από το φετινό ρόστερ.

Οσον αφορά τις προσθήκες, ο Τσιμαφέι Ζουκούσκι φέρεται να είναι ο εκλεκτός του Ολυμπιακού για τη θέση του πασαδόρου, όπου σύμφωνα με δημοσιεύματα σε Μέσα, οι δύο πλευρές βρίσκονται σε αρκετά προχωρημένο στάδιο διαπραγματεύσεων.

Ο Ζουκούσκι είναι γεννηθείς το 1989, είναι Κροάτης, ωστόσο είναι γεννημένος στο Μινσκ της Λευκορωσίας. Ξεκίνησε την καριέρα του στη Μλάντοστ όπου έμεινε μέχρι το 2010, κατακτώντας δύο πρωταθλήματα και δύο Κύπελλα Κροατίας. Στη συνέχεια μετακόμισε στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, το ιταλικό, για λογαριασμό της Ούμπρια, ενώ ακολούθησαν η Μόντσα και η Ραβένα. Το 2013, με τη φανέλα της εθνικής Κροατίας, έφτασε στον τελικό του ευρωπαϊκού λιγκ, ενώ την ίδια περίοδο πήρε μεταγραφή στη γερμανική Τζενεράλι Χάτσινγκ.

Εναν χρόνο αργότερα επέστρεψε και πάλι στην Ιταλία, αυτήν τη φορά για λογαριασμό της Μολφέτα, ενώ το 2015 επέστρεψε και πάλι στη Γερμανία για να φορέσει τη φανέλα της Μπερλίν, την οποία οδήγησε «μαεστρικά» στην κατάκτηση του Challenge Cup 2016, ενώ παράλληλα κατέκτησε δύο πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο Γερμανίας.

Διαβάστε επίσης

Στον Θρύλο η Νομικού

Στον Θρύλο η Νομικού

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός γνωστοποίησε την έναρξη συνεργασίας του με την διεθνή Ελληνίδα βολεϊμπολίστρια Μαρία Νομικού.

Ριζικές αλλαγές στο ρόστερ

Ριζικές αλλαγές στο ρόστερ

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός για την ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού έχει ξεκινήσει και το επόμενο χρονικό διάστημα θα υπάρξουν ριζικές αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας.

«Ο Ολυμπιακός είναι κάτι παραπάνω από ένας σύλλογος για την πόλη»

«Ο Ολυμπιακός είναι κάτι παραπάνω από ένας σύλλογος για την πόλη»

Ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, την Τρίτη παρευρέθηκε στους αγώνες επίδειξης βόλεϊ των Ακαδημιών του Ολυμπιακού, οι οποίοι διεξήχθησαν στο ανακαινισμένο κλειστό γυμναστήριο του 1ου Ειδικού Σχολείου Πειραιά.