Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αντίπαλος από τα Βαλκάνια

Αντίπαλος από τα Βαλκάνια
Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2017 - 19:42

Η περυσινή αγωνιστική περίοδος για την ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, δεν εξελίχθηκε όπως περίμεναν όλοι στον Πειραιά. Παρά το γεγονός ότι κατακτήθηκαν το Κύπελλο Ελλάδας αλλά και το LeagueCup, ο στόχος ήταν το πρωτάθλημα το οποίο χάθηκε στον πέμπτο τελικό. Βέβαια η περυσινή ευρωπαϊκή πορεία του Θρύλου, έτυχε και έπεσε πάνω στο ρωσικό μεγαθήριο Σουργκούτ, και έτσι ο Θρύλος, αποκλείστηκε πολύ νωρίς από τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις στο CEVCup.

Την φετινή χρονιά, η διοίκηση του Ερασιτέχνη, μαζί με το σταφ της ομάδας, αποφάσισαν να αγωνιστούν στο ChallengeCup, και μετά την χθεσινή κλήρωση, ο Θρύλος έμαθε τους αντιπάλους του στο φετινό του ευρωπαϊκό ταξίδι.

Έτσι λοιπόν, η κληρωτίδα έδειξε ότι ο Ολυμπιακός θα περιμένει να μάθει τον νικητή του Βαλκανικού Κυπέλλου για να ξέρει τον πρώτου του αντίπαλο στο ChallengeCupΑνδρών. Στον επόμενο γύρο εφόσον οι «ερυθρόλευκοι» προκριθούν θα αντιμετωπίσουν την γνώριμη στο ελληνικό κοινό Τουρ από την Γαλλία.

Ο πρώτος αγώνες με τη νικήτρια ομάδα του Βαλκανικού Κυπέλλου θα γίνει στις 21-23 Νοεμβρίου και ο επαναληπτικός αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» του Ρέντη στις 28-30 Νοεμβρίου.

Διαβάστε επίσης

To 1ο Camp Beach Volley 2017!

To 1ο Camp Beach Volley 2017!

Ο Ολυμπιακός και το τμήμα Beach Volley διοργανώνουν το 1ο Camp Beach Volley 2017, «Πρώτα Αθλητές & μετά Πρωταθλητές»!