Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρωταθλητές οι Παίδες του Θρύλου στο Βόλεϊ

Πρωταθλητές οι Παίδες του Θρύλου στο Βόλεϊ
Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2017 - 10:41

Τι και αν είναι Ιούλιος, ο Ολυμπιακός συνεχίζει να κατακτά κούπες! Οι Παίδες της Ακαδημίας βόλεϊ του Θρύλου κατέλαβαν την πρώτη θέση στο Final 4 που διεξήχθη στην Αλεξανδρούπολη και πανηγύρισαν την κατάκτηση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Οι «ερυθρόλευκοι» μετά την ήττα στις λεπτομέρειες στην πρεμιέρα της διοργάνωσης από τον Ηρακλή με 3-2 σετ, πέτυχαν δύο διαδοχικές νίκες κόντρα στον οικοδεσπότη, Εθνικό Αλεξανδρούπολης και στην ΑΕΠ Ολυμπιάς με 3-2 σετ και εξασφάλισαν τον τίτλο.

Στο καθοριστικό παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής με αντίπαλο την Ολυμπιάδα Πατρών (ΑΕΠ Ολυμπιάς), οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν στη νίκη-τίτλου με ανατροπή αφού βρέθηκαν να χάνουν με 2-1 σετ. Στο 4ο σετ ο Θρύλος έφτασε εύκολα στο 25-16, ισοφαρίζοντας σε 2-2 και στο τάι μπρέικ. Εκεί οι Πειραιώτες είχαν τον έλεγχο και το προβάδισμα, φτάνοντας στο 15-11 και την τελική επικράτηση με 3-2 σετ.

Η σύνθεση των Πρωταθλητών Παίδων:

Δασκαλέρος Γιώργος, Δημούδης Κώστας, Ζωγραφάκης Δημήτρης, Κοβάτσεβ Νίκος, Μαγγανάς Πέτρος, Μπαρμπούνης Σπύρος, Συναδινός Σωτήρης, Στράτος Απόστολος, Μπεζάνι Τζούλιο, Σαπουτζής Μαριος

Προπονητής: Καμπερίδης Κυριάκος

Δείτε τις φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης

Στον Θρύλο ο Πετρέας (pics)

Στον Θρύλο ο Πετρέας (pics)

Ο διεθνής κεντρικός ανακοινώθηκε από τον Ερασιτέχνη και θα συνεχίσει από εδώ και πέρα την καριέρα του στον Ολυμπιακό.

Το πήρε το «θηρίο» (pics)

Το πήρε το «θηρίο» (pics)

Ο Ολυμπιακός έκανε πράξη το μεγάλο «μπαμ» του καλοκαιριού και προχώρησε στην απόκτηση του Φινλανδού διαγωνίου, Μίκο Οϊβάνεν.

«Να το ευχαριστηθούμε»

«Να το ευχαριστηθούμε»

Για τους αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων μίλησε ο προπονητής της ομάδας του Θρύλου, Κυριάκος Καμπερίδης.