Ντουντούκα
Αράο και Μεριά στο δρόμο για τον Πειραιά...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Στον Θρύλο η Αλίκη Κωνσταντινίδου!

Στον Θρύλο η Αλίκη Κωνσταντινίδου!
Τετάρτη, 6 Σεπτεμβρίου 2017 - 12:01

Την απόκτηση της Αλίκης Κωνσταντινίδου ανακοίνωσε η ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας γνωστοποίησαν ότι η 28χρονη κεντρική θα αγωνίζεται στην ομάδα για την αγωνιστική περίοδο 2017-18. Στις πρώτες της δηλώσεις δεν έκρυψε τη χαρά της για την επιστροφή της στον Πειραιά, ενώ υπογράμμισε ότι στόχος της είναι να δικαιώσει όσους την επέλεξαν.

“Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και ευτυχισμένη που η πόρτα του Ολυμπιακού άνοιξε ξανά για εμένα! Σε μια πολύ δύσκολη περίοδο, βλέπω πως υπάρχουν άνθρωποι που στάθηκαν δίπλα μου και έμπρακτα με βοηθούν 100%.

Ευχαριστώ πάρα πολύ την διοίκηση του Ολυμπιακού και τον Πρόεδρο, Μιχάλη Κουντούρη για την βοήθεια και εμπιστοσύνη τους! Εύχομαι να μπω στο γήπεδο και με υγεία πάνω από όλα να τους δικαιώσω για την εμπιστοσύνη τους, στο πρόσωπο μου!

Η κίνηση που κάνει ο Ολυμπιακός δείχνει πολλά για το ήθος του συλλόγου, εύχομαι και οι άλλες ομάδες να παραδειγματιστούν από αυτό και να βοηθήσουν και τις υπόλοιπες αθλήτριες που λίγες μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, έμειναν χωρίς ομάδα.”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης