Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Παρουσιάστηκε το πλάνο της Ακαδημίας βόλεϊ (pics)

Παρουσιάστηκε το πλάνο της Ακαδημίας βόλεϊ (pics)
Πέμπτη, 7 Σεπτεμβρίου 2017 - 13:30

Την Τετάρτη πραγματοποιήθηκε στη Λέσχη του Ολυμπιακού η πρώτη συνάντηση της Ακαδημίας Βόλεϊ του Θρύλου, στην οποία έδωσαν το «παρών» οι αθλητές και αθλήτριες των τμημάτων, καθώς και οι γονείς τους. Οι μικροί και οι γονείς τους ενημερώθηκαν για τον τρόπο λειτουργίας των Ακαδημιών του Ολυμπιακού για την νέα περίοδο, καθώς και για τα προγράμματα όλων των τμημάτων.

Παράλληλα, ο υπεύθυνος των Ακαδημιών του Ολυμπιακού Σπύρος Μπιτσάκης και ο έφορος της Ακαδημίας βόλεϊ Μανώλης Τσιρογιάννης παρουσίασαν το πλάνο βάσει του οποίου οι βοηθοί προπονητές της ομάδας βόλεϊ Ανδρών και Γυναικών αναλαμβάνουν την εποπτεία και την τεχνική καθοδήγηση των μεγαλύτερων ηλικιακών τμημάτων (Εφήβων-Παίδων, Νεανίδων-Κορασίδων).

Συγκεκριμένα, ο β’ προπονητής της ομάδας βόλεϊ Ανδρών, Αντώνης Βουρδέρης θα προπονεί τα τμήματα των Εφήβων και Παίδων, ενώ για την καθοδήγηση των κοριτσιών είναι υπεύθυνος ο βοηθός προπονητή της ομάδας βόλεϊ Γυναικών Σπύρος Σαραντίτης. Με αυτόν τον τρόπο οι ομάδες θα έχουν άμεση επαφή με την Ακαδημία, στην οποία υπάρχουν ταλέντα, τα οποία αναμένεται να λάμψουν τα επόμενα χρόνια.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι μαζί με τον Αντώνη Βουρδέρη παρουσιάστηκε και η Κάταλιν Κις, η οποία θα προπονεί τα τμήματα Παγκορασίδων Α’, Προαγωνιστικό Τζούνιορ (επίλεκτο τμήμα της Ακαδημίας), Τζούνιορ Α’.

Ο Αντώνης Βουρδέρης δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Ολυμπιακού που μου εμπιστεύθηκε το τμήμα των Εφήβων και των Παίδων των Ακαδημιών. Αρχικά υλοποιήθηκε αυτό που συζητούσαμε αρκετά τα τελευταία χρόνια. Η αντρική ομάδα να έχει ένα μάτι και στα μικρότερα ηλικιακά τμήματα του Ολυμπιακού ώστε σιγά σιγά αν είναι εφικτό να ετοιμάσουμε παιδιά που θα πλαισιώσουν κάποια στιγμή την πρώτη ομάδα. Φέτος οι συνθήκες είναι πιο ώριμες από ποτέ και θα προσπαθήσω να φέρω τα ταλέντα αυτά που ήδη υπάρχουν στην Ακαδημία, στην αντρική ομάδα» .

Από την πλευρά τη ανέφερε: «Η αλήθεια είναι ότι ετοιμαζόμουν χρόνια για να ξεκινήσω στις Ακαδημίες ενός συλλόγου και να δουλεύω με παιδιά. Αυτό ήταν το όνειρό μου από τη στιγμή που σταμάτησα να αγωνίζομαι ως αθλήτρια του βόλεϊ. Είναι λογικό ως επόμενο βήμα και κάτι πολύ ευχάριστο για το οποίο αισθάνομαι τυχερή. Πιστεύω ότι αυτή είναι η σωστή στιγμή και το σωστό βήμα με τον Ολυμπιακό. Είχα και άλλες σκέψεις και άλλες προτάσεις αλλά διάλεξα το σύλλογο που μου έχει δώσει πολλά πράγματα όταν έπαιζα και έχω πολύ ευχάριστες αναμνήσεις. Πιστεύω ότι η ανάπτυξη των Ακαδημιών από όλες τις ομάδες θα βοηθήσει συνολικά το ελληνικό βόλεϊ».

Δείτε τις φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης