Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με όλα τα… όπλα συνεχίζεται η προετοιμασία

Με όλα τα… όπλα συνεχίζεται η προετοιμασία
Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου 2017 - 19:02

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η προετοιμασία της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού στο κλειστό γυμναστήριο του Ρέντη, «Μελίνα Μερκούρη». Την προηγούμενη εβδομάδα, ήρθε στη χώρα μας ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ, μετά το τέλος των υποχρεώσεών του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ισπανίας και έτσι δουλεύει πάνω στο πλάνο που θέλει με τον Ολυμπιακό.

Ο Ισπανός εδώ και μερικές ημέρες έχει στη διάθεσή του όλους του τους παίκτες, και έτσι δουλεύει στον καλύτερο δυνατό βαθμό ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Μιας σεζόν, η οποία θα έχει αρκετούς αγώνες, καθώς εκτός από τους τρεις τίτλους στην Ελλάδα (πρωτάθλημα, Κύπελλο και League Cup), οι Κυπελλούχοι Ελλάδας θα αγωνιστούν και στο CEV Challenge Cup, θέλοντας να πραγματοποιήσουν την καλύτερη δυνατή πορεία στις φετινές τους ευρωπαϊκές υποχρεώσεις.

Διαβάστε επίσης

Εκατό ευρώ ο βαθμός στη Volleyleague

Εκατό ευρώ ο βαθμός στη Volleyleague

Έξτρα μπόνους, ανάλογα με τους βαθμούς που συγκέντρωσαν στο πρωτάθλημα, προκήρυξε η Volleyleague, με κάθε βαθμό να δίνει 100 ευρώ, ενώ θα δοθούν και έξτρα πριν για την Ευρώπη.

Καλορίζικα και καλοτάξιδα (pics)

Καλορίζικα και καλοτάξιδα (pics)

Μετά τον πολίστα Γιόσιπ Πάβιτς και τη Βικτόρια Μακόλι από την ομάδα μπάσκετ, σειρά για να παραλάβουν το αυτοκίνητό τους πήραν οι Μπράνκο Κοβάτσεβιτς, ο τεχνικός της ομάδας βόλεϊ γυναικών και ο Φαμπιάν Ντρζίζγκα, πασαδόρος.