Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Να είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα»

«Να είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα»
Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2017 - 21:16

Το απόγευμα της Τετάρτης, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κλήρωση του πρωταθλήματος της Volleyleague, με τον προπονητή της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ, να τονίζει στις δηλώσεις του ότι όλοι παίζουν με όλους και το σημαντικό είναι να είναι ο Θρύλος πανέτοιμος στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

«Στο τέλος θα παίξουμε με όλες τις ομάδες οπότε το σημαντικό είναι να είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα, να παίξουμε σαν ομάδα και να πάρουμε τη νίκη. Μια εβδομάδα νωρίτερα έχουμε το Λιγκ Καπ και ο στόχος είναι φυσικά να προκριθούμε στο Final-4. Έχουμε πολλούς νέους παίκτες στην ομάδα που παίζουν πρώτη φορά μαζί και τώρα είμαστε συγκεντρωμένοι ώστε να δουλέψουμε τα τεχνικά και τακτικά σημεία της ομάδας ώστε όταν ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις να είμαστε έτοιμοι».

Διαβάστε επίσης

Προπόνηση... με τη Θέτιδα!

Προπόνηση... με τη Θέτιδα!

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού επικράτησε άνετα με 4-0 σετ σε φιλικό προετοιμασίας κόντρα στη Θέτιδα Βούλας, που διεξήχθη στο κλειστό Γυμναστήριο του Ρέντη, "Μελίνα Μερκούρη".

Νέο «μπαμ» από τον Θρύλο στο βόλεϊ!

Νέο «μπαμ» από τον Θρύλο στο βόλεϊ!

Οι «ερυθρόλευκοι» τα βρήκαν σε όλα με τον σπουδαίο Γερμανό κεντρικό Μάρκους Μπέμε και το μόνο που απομένει για να… ενεργοποιηθεί η «βόμβα» είναι η οριστική απόφαση για την παρουσία 5 κοινοτικών στις ελληνικές ομάδες! ΤΕΡΑΣΤΙΑ μεταγραφή για την ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού!