Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Συμφώνησαν ΕΣΑΠ, ΕΟΠΕ, για τους ξένους στη Volleyleague

Συμφώνησαν ΕΣΑΠ, ΕΟΠΕ, για τους ξένους στη Volleyleague
Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2017 - 23:35

Το ΔΣ της Λίγκας, με επιστολή που απέστειλε προς την ομοσπονδία την ίδια μέρα, ξεκαθαρίσει πως αποδέχεται πλήρως την πρόταση της ΕΟΠΕ για τον αριθμό των αλλοδαπών αθλητών που θα αγωνίζονται στη μεγάλη κατηγορία.

Σύμφωνα με την πρόταση της ΕΟΠΕ, στο πρωτάθλημα για την επόμενη τριετία (2017-20) θα αγωνίζονται σε κάθε ομάδα μέχρι πέντε κοινοτικοί αθλητές ή μέχρι τέσσερις μη κοινοτικοί αθλητές. Η οριστική απόφαση λήφθηκε σε έκτακτη συνεδρίαση του ΔΣ της Ένωσης, μετά την κλήρωση του πρωταθλήματος την Τετάρτη.

Οι εκπρόσωποι των ΤΑΑ έλαβαν υπόψη τις παρεμβάσεις του Γιώργου Βασιλειάδη, αλλά και του προέδρου της ΕΟΠΕ, Γιώργου Καραμπέτσου, για το θέμα των ξένων και απέδειξαν τις προθέσεις τους για να βρεθεί λύση στο πρόβλημα με τη συναίνεση όλων των φορέων του αθλήματος.

Διαβάστε επίσης

Φιλικό με Ηλιούπολη

Φιλικό με Ηλιούπολη

Φιλική αναμέτρηση με την ομάδα της Ηλιούπολης θα δώσουν οι γυναίκες του Ολυμπιακού στο βόλεϊ.

Δεύτερη νίκη για τις «ερυθρόλευκες»

Δεύτερη νίκη για τις «ερυθρόλευκες»

Με 4-0 σετ επικράτησαν οι νταμπλούχες Ελλάδας της Ηλιούπολης, σε φιλική αναμέτρηση στο Ρέντη και έδειξαν οτι βρίσκονται σε καλό δρόμο ενόψει της έναρξης των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Νέο «μπαμ» από τον Θρύλο στο βόλεϊ!

Νέο «μπαμ» από τον Θρύλο στο βόλεϊ!

Οι «ερυθρόλευκοι» τα βρήκαν σε όλα με τον σπουδαίο Γερμανό κεντρικό Μάρκους Μπέμε και το μόνο που απομένει για να… ενεργοποιηθεί η «βόμβα» είναι η οριστική απόφαση για την παρουσία 5 κοινοτικών στις ελληνικές ομάδες! ΤΕΡΑΣΤΙΑ μεταγραφή για την ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού!

Προπόνηση... με τη Θέτιδα!

Προπόνηση... με τη Θέτιδα!

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού επικράτησε άνετα με 4-0 σετ σε φιλικό προετοιμασίας κόντρα στη Θέτιδα Βούλας, που διεξήχθη στο κλειστό Γυμναστήριο του Ρέντη, "Μελίνα Μερκούρη".