Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Σημαντική νίκη, αλλά πρέπει να παίξουμε καλύτερα»

«Σημαντική νίκη, αλλά πρέπει να παίξουμε καλύτερα»
Σάββατο, 21 Οκτωβρίου 2017 - 22:13

Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο νέο πρωτάθλημα η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Θρύλου, η οποία κέρδισε στην Σαντορίνη τον Α.Ο Θήρας με 3-0 σετ.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς τόνισε ότι η ομάδα του πέτυχε μια σημαντική νίκη, ωστόσο, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά θα πρέπει να βελτιωθεί και να παίξει πολύ καλύτερα στα επόμενα παιχνίδια.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν. Σίγουρα πετύχαμε μια σημαντική νίκη γιατί όπως θυμάμαι τις προηγούμενες σεζόν δεν είχαμε πάρει κάποιο ματς εδώ εύκολα. Κάναμε αρκετά λάθη, σίγουρα περίμενα ορισμένα αλλά όχι τόσο πολλά. Έχουμε πολύ δουλειά να κάνουμε ακόμα και πρέπει να παίξουμε πολύ καλύτερα στα επόμενα ματς».

Διαβάστε επίσης

Πάνοπλος για την πρόκριση

Πάνοπλος για την πρόκριση

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Θρύλου θα υποδεχθεί το απόγευμα της Κυριακής την Κηφισιά, με στόχο τη νίκη, με την οποία θα σφραγίσει την πρόκρισή της στο Final 4 του Λιγκ Καπ.

«Ο Θρύλος ανάμεσα στους κορυφαίους της Ευρώπης»

«Ο Θρύλος ανάμεσα στους κορυφαίους της Ευρώπης»

Αρκετές από τις εισηγήσεις των ανθρώπων του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, ασπάστηκε η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Υγρού Στίβου, προκειμένου να αναβαθμιστεί το Champions League, και γενικότερα οι διοργανώσεις της LEN, όπως τόνισε στις δηλώσεις της η Γενική Γραμματέας του Ερασιτέχνη, Χριστίνα Τσιλιγκίρη.

Ξεκίνημα με το δεξί στο League Cup!

Ξεκίνημα με το δεξί στο League Cup!

Ο Ολυμπιακός επικράτησε εύκολα με 3-0 σετ του Ηρακλή στο Ρέντη, στο πρώτο του επίσημο παιχνίδι για τη νέα αγωνιστική σεζόν, και πλέον οι "ερυθρόλευκοι" με νίκη την Κυριακή κόντρα στην Κηφισιά θα πάρουν για άλλη μια χρονιά την πρόκριση στο Final 4 του League Cup "Νίκος Σαμαράς".