Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Είμαστε ικανοποιημένοι»

«Είμαστε ικανοποιημένοι»
Κυριακή, 22 Οκτωβρίου 2017 - 20:29

Ικανοποιημένος με τη γενική εικόνα των αθλητών του στη νίκη με 3-0 σετ επί της Κηφισιάς, έμεινε ο Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ, ο οποίος περιμένει περαιτέρω βελτίωση. Ο Ισπανός τεχνικός μετά το τέλος της αναμέτρησης, ανέφερε στις δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη, osfp.gr.

«Ήμασταν πάνω κάτω ίδιοι με το πρώτο παιχνίδι. Στο σερβίς σήμερα σε κάποια στιγμή ήμασταν πολύ καλύτεροι από τον αντίπαλό μας. Πρέπει να φτιάξουμε κι άλλο το μπλοκ μας, να βελτιωθούμε και πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο για να φτιάξουμε κάποιες κακές καταστάσεις στο παιχνίδι. Αλλά γενικότερα είμαστε ικανοποιημένοι. Τώρα έχουμε ακόμα μια εβδομάδα για να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να εξελισσόμαστε».

Διαβάστε επίσης

Αήττητος σε ενα ακομα Final 4

Αήττητος σε ενα ακομα Final 4

Ο Ολυμπιακός επικράτησε και της Κηφισιάς με 3-0 σετ και πήρε πανηγυρικά την πρόκριση στο Final 4 του League Cup “Νίκος Σαμαράς».

«Ο Θρύλος ανάμεσα στους κορυφαίους της Ευρώπης»

«Ο Θρύλος ανάμεσα στους κορυφαίους της Ευρώπης»

Αρκετές από τις εισηγήσεις των ανθρώπων του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, ασπάστηκε η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Υγρού Στίβου, προκειμένου να αναβαθμιστεί το Champions League, και γενικότερα οι διοργανώσεις της LEN, όπως τόνισε στις δηλώσεις της η Γενική Γραμματέας του Ερασιτέχνη, Χριστίνα Τσιλιγκίρη.