Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Και τώρα... Εθνικός

Και τώρα... Εθνικός
Σάββατο, 11 Νοεμβρίου 2017 - 08:15

Με τον Εθνικό εκτός έδρας κοντράρεται το Σάββατο στις 20:00 ο Ολυμπιακός για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Φερνάντο Μουνιόθ, που μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του.

Να σημειωθεί πως το παιχνίδι ενάντια στον Εθνικό, είναι ντέρμπι κορυφής, καθώς αμφότερες οι ομάδες ισοβαθμούν στο πιο ψηλό «πάτωμα» της βαθμολογίας.

Δηλώσεις για τον αγώνα, έκανε στο osfp.gr ο Μουνιόθ, που είπε τα εξής. «Σίγουρα θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, γιατί ο Εθνικός παίζει καλά στα δυο τελευταία παιχνίδια. Ξεκίνησαν στο πρωτάθλημα με δυο σημαντικές νίκες για αυτούς και παρότι είναι νεοφώτιστοι στην κατηγορία δείχνουν ότι βρίσκονται στο σωστό δρόμο. Πιστεύω ότι θα ξεκινήσουμε με καλή ψυχολογία και διάθεση στον αγώνα. Στόχος μας είναι να αποδεικνύουμε το χαρακτήρα της ομάδας σε κάθε ματς και είμαστε έτοιμοι και για αυτό το παιχνίδι αλλά και για όσα θα ακολουθήσουν τις επόμενες εβδομάδες».

Διαβάστε επίσης

«Πρέπει να βελτιωθούμε»

«Πρέπει να βελτιωθούμε»

Ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του, παρά το γεγονός ότι οι «ερυθρόλευκες» νίκησαν εύκολα με 3-0 τους Μακεδόνες.