Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Να διορθώσουμε τις ατέλειές μας»

«Να διορθώσουμε τις ατέλειές μας»
Σάββατο, 11 Νοεμβρίου 2017 - 23:50

Χαρούμενος που κατάφερε ο Ολυμπιακός να πάρει τη νίκη στο παιχνίδι με τον Εθνικό εμφανίστηκε ο Γερούν Ράουβερντικ, μετά την επικράτηση του Θρύλου στην Καλλιθέα. Ο Ολλανδός ακραίος, ωστόσο, τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να διορθώσουν τις ατέλειές τους και να παρουσιαστούν καλύτεροι στο επόμενο παιχνίδι της Volleyleague.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Δεν ήταν ενα από αυτά που λέμε εύκολα παιχνίδια, ο αντίπαλος μας είναι αρκετά δύσκολος και παρά το γεγονός ότι δεν πιάσαμε υψηλά στάνταρ απόδοσης είμαι χαρούμενος ότι καταφέραμε να πάρουμε την νίκη. Από αύριο θα πρέπει να επικεντρωθούμε στον επόμενο αγώνα για το πρωτάθλημα, έχουμε μια εβδομάδα καιρό να προετοιμαστούμε κατάλληλα και να διορθώσουμε τις ατέλειες που έχουμε στο παιχνίδι μας».

Διαβάστε επίσης

Πρώτος και καλύτερος

Πρώτος και καλύτερος

Ο Ολυμπιακός νίκησε με 3-0 σετ τον Εθνικό για την 3η αγωνιστική της Volleyleague και πλέον απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής.

MVP η Χίπε (pic)

MVP η Χίπε (pic)

Η Γερμανίδα διαγώνιος του Ολυμπιακού αναδείχτηκε πολυτιμότερη παίκτρια της τέταρτης αγωνιστικής της Α1 βόλεϊ γυναικών.

Μια ακόμα εύκολη νίκη

Μια ακόμα εύκολη νίκη

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού επικράτησε εύκολα με 3-0 των Μακεδόνων Αξιού και συνεχίζει αήττητη στην Volleyleague Γυναικών.