Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Τέτοιες νίκες θα μας κάνουν ακόμη πιο δυνατούς»

«Τέτοιες νίκες θα μας κάνουν ακόμη πιο δυνατούς»
Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου 2017 - 21:19

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού κατάφερε να πάρει τη νίκη με 3-0 σετ κόντρα στην γαλλική Τουρ, κάνοντας έτσι το πρώτο βήμα για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, στους «16» του CEV Challenge Cup.

Ο λίμπερο των «ερυθρόλευκων», Γιώργος Στεφάνου στις δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με την γαλλική ομάδα υποστήριξε πως τέτοιες νίκες δίνουν ακόμη μεγαλύτερη δύναμη στον σύλλογο. Ωστόσο τόνισε πως ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτα, αφού για να ολοκληρωθεί η δουλειά θα πρέπει να πάρουν οι Πειραιώτες ακόμη 2 σετ στην Γαλλία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Στεφάνου στο συνδρομητικό κανάλι του cosmote sport:

«Πρώτα απ’ όλα δεν ήταν εύκολη νίκη. Το 3-0 μπορεί να φαίνεται ότι ήρθε εύκολα, αλλά όσοι ήταν εδώ και όσοι είδαν το ματς από την τηλεόραση μπορούν να καταλάβουν ότι το παιχνίδι ήταν πολύ δύσκολο. Παίξαμε κόντρα σε έναν αντίπαλο, η οποία είχε κερδίσει το τρόπαιο την περσινή σεζόν. Τέτοιες νίκες θα μας κάνουν πιο δυνατούς στην πορεία του ομίλου. Από την άλλη πλευρά όμως δεν σημαίνει και τίποτα αυτή η νίκη, καθώς θα πρέπει να κερδίσουμε ακόμη 2 σετ στην Γαλλία για να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Περιμέναμε όλοι ένα δύσκολο αγώνα, όπως και έγινε. Ανταποκριθήκαμε πολύ καλά, καθώς το τελευταίο διάστημα είχαμε κάνει μία κοιλιά που μας είχε προβληματίσει. Ωστόσο, δείξαμε ότι μπορούμε να ανακάμπτουμε και όταν πρέπει να δώσουμε το κάτι παραπάνω το κάνουμε».

Στη συνέχεια στην επίσημη σελίδα του Ερασιτέχνη υπογράμμισε:

«Είναι μια πολύ καλή εμφάνιση, μετά από ένα διάστημα δύο παιχνιδιών που δυστυχώς είχαμε κάνει μια κοιλιά σαν ομάδα. Σήμερα το 3-0 δεν αντικατοπτρίζει πραγματικά τη δυσκολία του αγώνα. Είναι μια πολύ μεγάλη νίκη, πολύ δύσκολη νίκη και το πιο σημαντικό είναι ότι καταφέραμε να ανταπεξέλθουμε σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, με έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο. Από εκεί και πέρα, μην ξεχνάμε ότι δεν είναι τίποτα άλλο παρά το ένα από τα δυο βήματα τα οποία χρειαζόμαστε για να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Θεωρώ ότι και οι δύο ομάδες γνώρισαν τους αντιπάλους τους και θα έχουν ένα αβαντάζ όσον αφορά την προετοιμασία τους για τον επαναληπτικό αγώνα. Θέλουμε δύο σετ για να προκριθούμε, στην επόμενη φάση, έχουμε ακόμα δύο εβδομάδες μέχρι τον επαναληπτικό, οπότε θεωρώ ότι έχουμε όλο το χρόνο μπροστά μας να προετοιμαστούμε ακόμα καλύτερα».

Διαβάστε επίσης

«Το ίδιο καλά και στην Γαλλία»

«Το ίδιο καλά και στην Γαλλία»

Ο Μίκο Οϊβάνεν υπογράμμισε ότι ο Ολυμπιακός έπαιξε πολύ καλά κόντρα στην Τουρ, ωστόσο πρέπει να επαναλάβει την ίδια εμφάνιση και στην Γαλλία για να πάρει την πρόκριση.

«Κλικ» από τη νίκη του Θρύλου!

«Κλικ» από τη νίκη του Θρύλου!

Δείτε φωτογραφίες από την επικράτηση του Ολυμπιακού επί της Τουρ με 3-0 σετ, στον πρώτο αγώνα της φάσης των «32» του Challenge Cup.

«Παίξαμε ένα καλό παιχνίδι»

«Παίξαμε ένα καλό παιχνίδι»

Ο Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ, ήταν αρκετά ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του στην αναμέτρηση κόντρα στην Τουρ.