Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πάντα κοντά ο Κουντούρης

Πάντα κοντά ο Κουντούρης
Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου 2017 - 08:32

Δίπλα στην ομάδα βόλεϊ και στη μεγάλη μάχη που έδωσε με την Τουρ στάθηκε ο Μιχάλης Κουντούρης, ο οποίος το απόγευμα της Τετάρτης παρευρέθηκε στο κλειστό του Ρέντη και παρακολούθησε την αναμέτρηση με τη γαλλική ομάδα.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη είδε από κοντά τις προσπάθειες των παικτών του Θρύλου και απέδειξε έμπρακτα τη στήριξή του στην ομάδα του Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ.

Στο τέλος του παιχνιδιού ο Μιχάλης Κουντούρης και οι οπαδοί του Θρύλου, καταχειροκρότησαν τους «ερυθρόλευκους» παικταράδες και τους ζήτησαν να επιστρέψουν από τη Γαλλία με την πρόκριση στις αποσκευές.

Πάντα δίπλα, πάντα κοντά ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, ο οποίος έχει βοηθήσει τα μέγιστα, προκειμένου ο Θρύλος να δημιουργήσει μια πολύ δυνατή ομάδα, που θα σαρώσει τα πάντα στην Ελλάδα και θα φτάσει ψηλά στην Ευρώπη!

Διαβάστε επίσης

ΘΡΥΛΟΣ και στο βόλεϊ

ΘΡΥΛΟΣ και στο βόλεϊ

Μια σπουδαία νίκη επί της Τουρ σημείωσε χθες ο Ολυμπιακός. Ανεβαίνει ξανά τα σκαλοπάτια της καταξίωσης...

Στις 19/12 ο επαναληπτικός με την Τουρ

Στις 19/12 ο επαναληπτικός με την Τουρ

Το δεύτερο ματς στη Γαλλία, για την φάση των 32 του Challenge Cup, είναι προγραμματισμένος για την Τρίτη 19/12 και θα διεξαχθεί στο «Σαλέ Ρόμπερτ Γκρενόν».

Αυτός ο Ολυμπιακός δεν φοβάται κανέναν!

Αυτός ο Ολυμπιακός δεν φοβάται κανέναν!

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, επικράτησε με το καθαρό 3-0 της Τουρ, και πλέον χρειάζεται μόλις δύο σετ στον επαναληπτικό της Γαλλίας για να πάρει την πρόκριση στους "16" του CEV Challenge Cup.