Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Το ίδιο καλά και στην Γαλλία»

«Το ίδιο καλά και στην Γαλλία»
Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου 2017 - 21:22

Την ίδια εικόνα και στην Γαλλία πρέπει να παρουσιάσει ο Ολυμπιακός κόντρα στην Τουρ, προκειμένου να πάρει την πρόκριση στους «16» του CEV Challenge Cup, όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο Μίκο Οϊβάνεν.

Ο παίκτης του Θρύλου επισήμανε ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να διορθώσουν τα λάθη τους και με την ίδια απόδοση να φτάσουν στην πολυπόθητη πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μίκο Οϊβάνεν:

«Όλοι ξέραμε ότι είναι ένα σημαντικό παιχνίδι ειδικά επειδή είναι μέσα στην έδρα μας, και ήταν σημαντικό να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Το καταφέραμε, ωστόσο δεν έχουμε κάνει τίποτα ακόμα, πρέπει να παίξουμε καλά και στην Γαλλία, για να περάσουμε στην επόμενη φάση. Στην ουσία παίξαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, το μόνο που είχαμε ήταν κάποια προβλήματα στη μπλοκ-άμυνα, και σε μερικά σερβίς των αντιπάλων, χωρίς αυτά θα ήταν ένα πιο εύκολο παιχνίδι για εμάς».

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο Ολυμπιακός δεν φοβάται κανέναν!

Αυτός ο Ολυμπιακός δεν φοβάται κανέναν!

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, επικράτησε με το καθαρό 3-0 της Τουρ, και πλέον χρειάζεται μόλις δύο σετ στον επαναληπτικό της Γαλλίας για να πάρει την πρόκριση στους "16" του CEV Challenge Cup.

«Κλικ» από τη νίκη του Θρύλου!

«Κλικ» από τη νίκη του Θρύλου!

Δείτε φωτογραφίες από την επικράτηση του Ολυμπιακού επί της Τουρ με 3-0 σετ, στον πρώτο αγώνα της φάσης των «32» του Challenge Cup.