Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στις 19/12 ο επαναληπτικός με την Τουρ

Στις 19/12 ο επαναληπτικός με την Τουρ
Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου 2017 - 00:15

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Θρύλου με τη βοήθεια των ΓΑΥΡΩΝ νίκησε με 3-0 σετ την Τουρ και έκανε το πρώτο από τα δύο βήματα που χρειάζεται για να προκριθεί στους «16» του Challenge Cup.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να αγωνιστούν με το ίδιο πάθος και στον επαναληπτικό που θα γίνει στην Γαλλία, προκειμένου να σφραγίσουν το εισιτήριό τους για την επόμενη φάση του θεσμού.

Η αναμέτρηση με την Τουρ είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη 19/12 και θα διεξαχθεί στο «Σαλέ Ρόμπερτ Γκρενόν». Το παιχνίδι δεν θα είναι καθόλου εύκολο και όλοι θα πρέπει να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, προκειμένου ο Θρύλος να περάσει στις 16 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης.

Διαβάστε επίσης

Πάντα κοντά ο Κουντούρης

Πάντα κοντά ο Κουντούρης

Ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη στήριξε τη ανδρική ομάδα βόλεϊ του Θρύλου στον αγώνα με την Τουρ και στο τέλος του παιχνιδιού πανηγύρισε μαζί με τους ΓΑΥΡΟΥΣ τη μεγάλη νίκη!

ΘΡΥΛΟΣ και στο βόλεϊ

ΘΡΥΛΟΣ και στο βόλεϊ

Μια σπουδαία νίκη επί της Τουρ σημείωσε χθες ο Ολυμπιακός. Ανεβαίνει ξανά τα σκαλοπάτια της καταξίωσης...

Αυτός ο Ολυμπιακός δεν φοβάται κανέναν!

Αυτός ο Ολυμπιακός δεν φοβάται κανέναν!

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, επικράτησε με το καθαρό 3-0 της Τουρ, και πλέον χρειάζεται μόλις δύο σετ στον επαναληπτικό της Γαλλίας για να πάρει την πρόκριση στους "16" του CEV Challenge Cup.