Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΘΡΥΛΟΣ και στο βόλεϊ

ΘΡΥΛΟΣ και στο βόλεϊ
Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου 2017 - 11:27

Μια σπουδαία νίκη με 3-0 σετ στο Ρέντη επί της Τουρ σημείωσε ο Ολυμπιακός. Καθαρότατη νίκη με «καθαρό» σκορ για τον Θρύλο, που το μόνο που θέλει πλέον στη ρεβάνς, να είναι δύο σετ προκειμένου να περάσει στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Και δεν είναι μια οποιαδήποτε ομάδα η Τουρ, αλλά η κάτοχος του CEV Cup. Έχει κατακτήσει, μάλιστα και το πρωτάθλημα Ευρώπης την περασμένη δεκαετία.

Αλλά και ο Ολυμπιακός από τη μεριά του δεν είναι κάποιος τυχαίος. Έχει πάρει κι αυτός το CEV Cup, δύο φορές, μάλιστα. Η πρώτη ήταν το 1996 ως Κύπελλο Κυπελλούχων και η δεύτερη το 2005, ως Top Teams Cup.

Ο Θρύλος έχει αρχίσει να ανεβαίνει ξανά τα σκαλοπάτια της καταξίωσης και φαίνεται πως η πρόκριση στην επόμενη φάση του Challenge Cup, είναι προς των πυλών.

Διαβάστε επίσης

Πάντα κοντά ο Κουντούρης

Πάντα κοντά ο Κουντούρης

Ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη στήριξε τη ανδρική ομάδα βόλεϊ του Θρύλου στον αγώνα με την Τουρ και στο τέλος του παιχνιδιού πανηγύρισε μαζί με τους ΓΑΥΡΟΥΣ τη μεγάλη νίκη!

Στις 19/12 ο επαναληπτικός με την Τουρ

Στις 19/12 ο επαναληπτικός με την Τουρ

Το δεύτερο ματς στη Γαλλία, για την φάση των 32 του Challenge Cup, είναι προγραμματισμένος για την Τρίτη 19/12 και θα διεξαχθεί στο «Σαλέ Ρόμπερτ Γκρενόν».