Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πανέτοιμος για τη Γαλλία ο Ολυμπιακός

Πανέτοιμος για τη Γαλλία ο Ολυμπιακός
Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου 2017 - 20:51

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΥΣΤΑΜΑΝΩΛΑΚΗΣ

Άπαντες στο στρατόπεδο της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού, μετά την άνετη επικράτηση με 3-0 σετ κόντρα στον Φοίνικα στη Σύρο, και τη διατήρηση του αήττητου στην Ελλάδα, έχουν στρέψει την προσοχή τους, στη ρεβάνς της ερχόμενης Τρίτης (19/12, 21:00) του 3-0 κόντρα στην Τουρ, στη Γαλλία.

Η αποστολή των «ερυθρολεύκων» θα αναχωρήσει για την χώρα των «τρικολόρ» το πρωί της Δευτέρας (18/12), προκειμένου να ολοκληρώσει εκεί την προετοιμασία της ενόψει της αναμέτρησης.

Αξίζει να θυμίσουμε όπως σας είχε ενημερώσει ο ΓΑΥΡΟΣ, μαζί με την αποστολή του Ολυμπιακού, εκτός από τους παίκτες αλλά και το τεχνικό επιτελείο, θα βρίσκεται και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Μιχάλης Κουντούρης, μαζί με τον Γενικό Αρχηγό των «ερυθρολεύκων» Γιάννη Δαλέζιο, αλλά και την Γενική Γραμματέα, Χριστίνα Τσιλικγίρη.

Παράλληλα, μαζί τους θα βρίσκεται και ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ και πρόεδρος του ΤΑΑ Ολυμπιακός, Παντελής Ταρνατώρος, δείχνοντας άπαντες το πόσο πολύ στηρίζουν την ομάδα του Κυπελλούχου Ελλάδας, ειδικά μετά τα όσα συνέβησαν μετά το πέρας του αγώνα του Ρέντη, αναφορικά με την υπόθεση του Νέϊθαν Γουνεμπάινα.

Διαβάστε επίσης

Δύσκολη νίκη της Τουρ πριν τον Ολυμπιακό

Δύσκολη νίκη της Τουρ πριν τον Ολυμπιακό

Η Γαλλική ομάδα επικράτησε με 3-2 σετ της ουραγού Τουλούζ, για την 11η αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος και έδειξε τις αδυναμίες της ενόψει της αναμέτρησης με τους «ερυθρόλευκους».

Για… πλάκα!

Για… πλάκα!

Οι «ερυθρόλευκες» του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς κέρδισαν εύκολα εκτός έδρας με 3-0 σετ τον Ηρακλή Κηφισιάς.

«Να κλείσουμε αήττητοι το 2017»

«Να κλείσουμε αήττητοι το 2017»

Ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς μίλησε για τη νίκη επί του Ηρακλή Κηφισιάς και έδωσε το σύνθημα της νίκης ενόψει του παιχνιδιού με τον Πανναξιακό.

Προετοιμάζεται για το ματς η Χίπε (pic)

Προετοιμάζεται για το ματς η Χίπε (pic)

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει σήμερα στις 15:00 τον Ηρακλή Κηφισιάς για το πρωτάθλημα, με την Χίπε να προετοιμάζεται για τον αγώνα μαζί με το σκυλάκι της.