Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Με όλη την “ερυθρόλευκη” καρδιά μας»

«Με όλη την “ερυθρόλευκη” καρδιά μας»
Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2017 - 22:47

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, βρίσκεται από το πρωί της Δευτέρας στη Γαλλία και συγκεκριμένα στο Τουρ, προκειμένου να αντιμετωπίσει την Τρίτη την ομάδα της πόλης, στον επαναληπτικό του 3-0 του Ρέντη, με φόντο την πρόκριση στους «32» του CEV Challenge Cup.

Ο προπονητής του Θρύλου, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ, στις δηλώσεις του ενόψει της αναμέτρησης, τόνισε ότι άπαντες στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο, αξίζουν τη νίκη μετά από όλες αυτές τις επιθέσεις που κάποιος είπε για αυτούς, αλλά και για τον ίδιο τον Ολυμπιακό ως σύλλογο.

Αναλυτικά:

«Μετά από όσα συνέβησαν τις δυο τελευταίες εβδομάδες και τα πράγματα εκτός αθλητισμού που επιχείρησαν να μας αποπροσανατολίσουν, με την Τουρ να επιτίθεται στο σύλλογο μας χωρίς λόγο και στην Ελλάδα σαν χώρα επίσης, έφτασε η στιγμή για τον επαναληπτικό.

Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να κερδίσουμε το παιχνίδι με όλη την «ερυθρόλευκη» καρδιά μας! Θα αγωνιστούμε με πολύ μεγάλη συγκέντρωση για να έχουμε την καλύτερη εκδοχή ως ομάδα.

Όλα τα μέλη του Ολυμπιακού το αξίζουν μετά από όλες αυτές τις επιθέσεις που κάποιος είπε για αυτούς και για τον Ολυμπιακό σαν σύλλογο».

Διαβάστε επίσης