Ντουντούκα
Άντε να αρχίσει ξανά η μπαλίτσα να δούμε Θρύλο...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Εχουμε κερδίσει τον σεβασμό των ευρωπαϊκών ομάδων»

«Εχουμε κερδίσει τον σεβασμό των ευρωπαϊκών ομάδων»
Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2017 - 22:13

Εκτός από την Ιωάννα Σταματοπούλου στην εκπομπή του Ερασιτέχνη φιλοξενήθηκε επίσης η Κατερίνα Γιώτα, η οποία μίλησε για τη μέχρι τώρα πορεία της γυναικείας ομάδας βόλεϊ, αλλά και για την ευρωπαϊκή αναμέτρηση με την Λογκρόνιο.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, οι «ερυθρόλευκες» μετά την τρομερή πορεία που έκαναν την περσινή στο Challenge Cup έχουν κερδίσει το σεβασμό των υπόλοιπων ευρωπαϊκών ομάδων.

Διαβάστε ένα απόσπασμα από τις δηλώσεις της:

Για τα πρώτα συμπεράσματα της σεζόν: «Η χρονιά μέχρι τώρα έχει εξελιχθεί πολύ καλά. Η ομάδα είναι αήττητη και έχουμε εστιάσει πολύ στα παιχνίδια του Τσάλεντζ Καπ. Το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος δεν είναι πολύ υψηλό εφέτος. Φαίνεται πως η οικονομική κρίση να έχει επηρεάσει τις ομάδες. Όμως, είναι πολύ εύκολο να χαλαρώσεις και να χάσεις την συγκέντρωση σου, κάτι που εμείς εμείς δεν έχουμε κάνει. Μπαίνουμε σε κάθε παιχνίδι και δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας».

Για την εκτός έδρας νίκη επί της Λογκρόνιο: «Κάναμε ένα θετικό ξεκίνημα. Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα που παίζει σωστό βόλεϊ. Θεωρώ πως δεν είναι πολύ δύσκολη αντίπαλος, αλλά επειδή στην Ελλάδα δεν έχουμε δεχτεί πίεση δυσκολευτήκαμε παίζοντας με ένα κλαμπ που συμμετέχει σε πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Είναι καθαρά θέμα αγωνιστικού ρυθμού.
Η Λογκρόνιο μοιάζει πολύ στο δικό μας το παιχνίδι. Υστερεί σε κάποιες θέσεις, αλλά παίζει καλή άμυνα και δεν κερδίζεις εύκολα πόντο. Μπορούσαμε να επικρατήσουμε πιο εύκολα και θα φροντίσουμε να το πράξουμε στην έδρα μας».

Για το ευρωπαϊκό προφίλ που αποκτά η ομάδα: «Κάναμε εντυπωσιακή πορεία πέρυσι. Οι εμφανίσεις μας μάς έφεραν μία ανάσα πριν τον ευρωπαϊκό τίτλο και έχουμε κερδίσει πλέον τον σεβασμό των ευρωπαϊκών ομάδων. Ετσι, εφέτος θα είναι πιο δύσκολα τα πράγματα καθώς και οι αντίπαλοι είναι πιο υποψιασμένοι. Από κει και πέρα εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε την καλή πορεία που ξεκίνησε πέρυσι και όπου μας βγάλει».

Δείτε όλη την εκπομπή:

Διαβάστε επίσης

Στην προπόνηση ο Μιχάλης Κουντούρης

Στην προπόνηση ο Μιχάλης Κουντούρης

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, βρίσκεται στη Γαλλία μαζί με την «ερυθρόλευκη» της ομάδας βόλεϊ των Ανδρών, και παρακολούθησε την τελευταία προπόνηση των Πειραιωτών, ενόψει της αναμέτρησης με την Τουρ.