Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νίκη, διακοπή και γιορτές

Νίκη, διακοπή και γιορτές
Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2017 - 13:14

Εντέκατη αγωνιστική του πρωταθλήματος βόλεϊ και ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τον Πανναξιακό στο Ρέντη την Τετάρτη στις 18:00. Οι Πειραιώτισσες θέλουν να επεκτείνουν το σερί τους, να κερδίσουν και να πάνε στις διακοπές των εορτών με το καλύτερο δυνατό ηθικό και ψυχολογία φυσικά.

Δηλώσεις για τον αγώνα έκανε στο osfp.gr η Ειρήνη Κοκκινάκη, που είπε. «Προερχόμαστε από μια σειρά νικηφόρων αποτελεσμάτων και θετικών εμφανίσεων, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη. Αντιμετωπίζουμε τον Πανναξιακό μια από τις δυνατές ομάδες του πρωταθλήματος και θέλουμε να αγωνιστούμε με τη σοβαρότητα που μας διακρίνει και έχουμε παρουσιάσει στα προηγούμενα ματς. Θέλουμε να κλείσουμε νικηφόρα το 2017 το οποίο ήταν από τις καλύτερες χρονιές για την ομάδα μας».

Διαβάστε επίσης

Συνεχίζεται το κλίμα πόλωσης από την Τουρ

Συνεχίζεται το κλίμα πόλωσης από την Τουρ

Με ανακοίνωση του ο Ολυμπιακός έκανε γνωστή την επιστολή διαμαρτυρίας προς την CEV, στην οποία καθιστά σαφές το εχθρικό κλίμα που υπάρχει κατά της ομάδας ενόψει του αγώνα με την γαλλική Τουρ που θα ξεκινήσει το βράδυ της Τρίτης (19/12).

«Με όλη την “ερυθρόλευκη” καρδιά μας»

«Με όλη την “ερυθρόλευκη” καρδιά μας»

Ο Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ, μίλησε για την αναμέτρηση της Τρίτης κόντρα στην Τουρ, και τόνισε ότι όλα τα μέλη του Ολυμπιακού, αξίζουν τη νίκη μετά από όλες αυτές τις επιθέσεις που δέχθηκαν τις προηγούμενες ημέρες.