Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πανέτοιμος για τη νίκη ο Ολυμπιακός (pics, vids)

Πανέτοιμος για τη νίκη ο Ολυμπιακός (pics, vids)
Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2017 - 20:48

Πανέτοιμος για τη νίκη είναι ο Ολυμπιακός κόντρα στην Τουρ. Οι «ερυθρόλευκοι» πάτησαν το τάραφλεξ του γηπέδου, όπου θα πραγματοποιηθεί η σημερινή αναμέτρηση και όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες του gavros.gr, το κλίμα μεταξύ των παικτών είναι εξαιρετικό, παρά τα όσα γίνονται στο γήπεδο, ενόψει του αγώνα.

Φυσικά, από το πλευρό των παικτών, δεν θα μπορούσε να λείπει και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Θρύλου, Μιχάλης Κουντούρης, ο οποίος βρίσκεται πάντα δίπλα σε όλα τα τμήματα του Ολυμπιακού. Μαζί του βρίσκεται και ο Γενικός Αρχηγός, Γιάννης Δαλέζιος, αλλά και το μέλος του ΤΑΑ Ολυμπιακός, Παντελής Ταρνατόρος.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης

«Η πρόκριση είναι μια απάντηση σε όσους μας κατέκριναν»

«Η πρόκριση είναι μια απάντηση σε όσους μας κατέκριναν»

Τέλος καλό όλα καλά για τον Γιώργο Πετρέα, με τον διεθνή κεντρικό του Ολυμπιακού, στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με την Τουρ και την πρόκριση του Θρύλου, να τονίζει στις δηλώσεις του ότι έδωσαν άπαντες απαντήσεις σε όσους κατέκριναν τον σύλλογο του Πειραιά.

Συνεχίζεται το κλίμα πόλωσης από την Τουρ

Συνεχίζεται το κλίμα πόλωσης από την Τουρ

Με ανακοίνωση του ο Ολυμπιακός έκανε γνωστή την επιστολή διαμαρτυρίας προς την CEV, στην οποία καθιστά σαφές το εχθρικό κλίμα που υπάρχει κατά της ομάδας ενόψει του αγώνα με την γαλλική Τουρ που θα ξεκινήσει το βράδυ της Τρίτης (19/12).