Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Κάναμε το καλύτερο φετινό παιχνίδι»

«Κάναμε το καλύτερο φετινό παιχνίδι»
Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2017 - 20:34

Χαρούμενος με την απόδοσή της ομάδας του, στη νίκη με 3-0 σετ κόντρα στον Πανναξιακό ήταν μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» Μπράνκο Κοβάτσεβιτς.

Ο τεχνικός του Θρύλου, τόνισε στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης, ότι τα κορίτσια του έπαιξαν το καλύτερό τους φετινό παιχνίδι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του, στο osfp.gr:

«Ίσως δεν περίμενα να παίξουμε τόσο καλά σήμερα. Συγχαρητήρια στα κορίτσια γιατί έπιασαν πολύ υψηλή απόδοση και φανέρωσαν μεγάλη ποιότητα.

Ο αντίπαλος ίσως να μην έπαιξε πολύ καλά όμως αυτό μπορεί να οφείλεται και στη δική μας απόδοση. Κάναμε το καλύτερο φετινό παιχνίδι και τώρα θα έχουμε την ευκαιρία να ξεκουραστούμε λίγο πριν την επανέναρξη της σεζόν»!

Διαβάστε επίσης

Την Παρασκευή με Παναχαϊκή

Την Παρασκευή με Παναχαϊκή

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού θα υποδεχτεί αύριο (22/12) την ομάδα της Πάτρας στο Ρέντη στις 17:00 για την 10η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Έκλεισε νικηφόρα τη χρονιά

Έκλεισε νικηφόρα τη χρονιά

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, επικράτησε άνετα με 3-0 σετ του Πανναξιακού, συνέχισε την αήττητη πορεία της στο πρωτάθλημα της Volleyleague, και έκλεισε θετικά το 2017.