Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μήνυση στον πρόεδρο της Τουρ από τον Ολυμπιακό

Μήνυση στον πρόεδρο της Τουρ από τον Ολυμπιακό
Σάββατο, 23 Δεκεμβρίου 2017 - 17:17

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΥΣΤΑΜΑΝΩΛΑΚΗΣ

Η ομάδα βόλεϊ των Ανδρών του Ολυμπιακού, πριν από λίγες ημέρες, αντιμετώπισε σε διπλούς αγώνες την Γαλλική ομάδα της Τουρ, με τον Θρύλο να παίρνει τελικώς την πρόκριση στη φάση των «16» του CEV Challenge Cup, μετά την κατάκτηση του χρυσού σετ στη Γαλλία.

Ωστόσο, στην αναμέτρηση του Ρέντη, είχε δημιουργηθεί θέμα από το πουθενά, με τον Καμερουνέζο άσο της Τουρ, Νέθαν Γουνεμπάινα, ο οποίος νόμιζε ότι είχε δεχθεί ρατσιστική επίθεση από τους οπαδούς του Ολυμπιακού που βρισκόντουσαν στο κλειστό γυμναστήριο του Ρέντη, «Μελίνα Μερκούρη».

Επί του θέματος να θυμίσουμε ότι η Τουρ είχε κάνει καταγγελία στην Ευρωπαϊκή ομοσπονδία, η οποία αθώωσε πανηγυρικά τον Ολυμπιακό, μην κάνοντας δεκτή την προσφυγή της γαλλικής ομάδας.

Ωστόσο, δεν ήταν μόνο αυτό, μιας και ο πρόεδρος της Τουρ, Υβ Μπουζέ, είχε κάνει απαράδεκτες δηλώσεις, στις οποίες αναφερόταν με άκρως επικριτικά σχόλια, τόσο για τον Ολυμπιακό, ως σύλλογο, όσο και για τους φιλάθλους του.

Έτσι μετά το πέρας των αγώνων, η «ερυθρόλευκη» διοίκηση προσανατολίζεται στο να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά κατά του Υβ Μπουζέ για συκοφαντική δυσφήμηση.

Διαβάστε επίσης

Στην κορυφαία επτάδα η Πολ

Στην κορυφαία επτάδα η Πολ

Η Γερμανίδα Ακραία του Ολυμπιακού, συμπεριλαμβάνεται στην κορυφαία επτάδα της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volleyleageue.