Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τίτλους σε όλα τα σπορ και το 2018!

Τίτλους σε όλα τα σπορ και το 2018!
Δευτέρα, 1 Ιανουαρίου 2018 - 18:29

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΟΥΣΚΟΣ

Ο Ολυμπιακός διαθέτει αποδεδειγμένα έναν από τους κορυφαίους αν όχι τον κορυφαίο πολυαθλητικό σύλλογο του πλανήτη με τις ομάδες του να κάνουν κάθε χρόνο πρωταθλητισμό σε όλα τα σπορ.

Για ακόμη μία χρονιά, λοιπόν, και το 2018 ο Θρύλος θα πρωταγωνιστήσει σε όλα τα αθλήματα διεκδικώντας και σηκώνοντας κούπες τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη.

Αρχικά, οι «ερυθρόλευκοι» στο ποδόσφαιρο έχουν την ευκαιρία φέτος να πάρουν το 8o συνεχόμενο και 45ο πρωτάθλημα στην ιστορία τους, καθώς και το κύπελλο κόντρα σε όλους και σε όλα, κάτι το οποίο αποτελεί τον διακαή πόθο όλων των ΓΑΥΡΩΝ.

Στο μπάσκετ ο Θρύλος όπως κάθε χρόνο θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα και το κύπελλο στην Ελλάδα, καθώς και την είσοδό του στο final four της Ευρωλίγκα, όπου κόντρα σε ομάδες με πολύ υψηλότερα μπάτζετ κοντράρεται κάθε χρόνο και παλεύει στα ίσια για το βαρύτιμο τρόπαιο.

Στο βόλεϊ ανδρών ο Ολυμπιακός όντας ενισχυμένος σε σχέση με την περσινή σεζόν βρίσκεται εντός όλων των στόχων, πρωτάθλημα, κύπελλο, λιγκ καπ και CEV Challenge Cup, όπου βρίσκεται στους δεκαέξι της διοργάνωσης, αποκλείοντας την περσινή κάτοχο του τουρνουά, Τουρ. Στο βόλεϊ γυναικών το νταμπλ αποτελεί και για το 2018 τον στόχο των «ερυθρόλευκων», αλλά και να καταφέρουν να κατακτήσουν την ευρωπαϊκή κούπα, όπου πέρυσι αν και έφτασαν στον τελικό δεν κατάφεραν να την σηκώσουν.

Τα κύπελλα για τον Θρύλο, όμως, δεν σταματούν εκεί. Οι «ερυθρόλευκοι» θα διεκδικήσουν ακόμη 6 κούπες στο πόλο, το πρωτάθλημα και το κύπελλο και το τρόπαιο στην Ευρώπη στο πόλο των ανδρών και των γυναικών.

Από εκεί και πέρα την πρώτη σεζόν της η ανδρική ομάδα χάντμπολ θέλει να την συνδυάσει με το νταμπλ, ενώ η γυναικεία ομάδα μπάσκετ έχει βάλει στόχο φέτος εκτός από την κατάκτηση των εγχώριων τίτλων και μία ευρωπαϊκή διάκριση, έχοντας όλα τα φόντα για να το πετύχει.

Φυσικά, τρόπαια θα διεκδικήσουν και τα υπόλοιπα τμήματα του Ερασιτέχνη, πυγμαχία, στίβος, κολύμβηση κ.α., ενώ επίσης και η Ακαδημία του Ολυμπιακού σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες θα διεκδικήσει την κατάκτηση τροπαίων.

Το σίγουρο, λοιπόν, είναι ότι ακόμη μία χρονιά θα είναι «ερυθρόλευκη» με όλα τα τμήματα του Θρύλου να σηκώνουν πάρα πολλές κούπες, μοιράζοντας χαρά και υπερηφάνεια σε όλο τον κόσμο του Ολυμπιακού.

Διαβάστε επίσης

Ομορφη καλημέρα από την Γιώτα

Ομορφη καλημέρα από την Γιώτα

Η παίκτρια του Ολυμπιακού ανέβασε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media με την ίδια να απολαμβάνει τον καφέ της με καλή παρέα.