Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Συγκεντρωμένοι για να δώσουμε τη νίκη στους φιλάθλους μας»

«Συγκεντρωμένοι για να δώσουμε τη νίκη στους φιλάθλους μας»
Τρίτη, 2 Ιανουαρίου 2018 - 19:14

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού επιστρέφει στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις μετά τις γιορτές, αντιμετωπίζοντας την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου τον Παναθηναϊκό εκτός έδρας.

Ο προπονητής του Θρύλου, Φερνάντο Μουνιόθ μίλησε για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, τονίζοντας ότι οι παίκτες του θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι, να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, προκειμένου να δώσουν στους φιλάθλους τους την πρώτη χαρά για το 2018 κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Την Τετάρτη παίζουμε το πρώτο παιχνίδι μετά τη διακοπή στο μέσο της σεζόν. Το να επιστρέφεις φυσιολογικά στη διοργάνωση δεν είναι πάντα τόσο εύκολο για αυτό πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό στο γήπεδο. Είναι σημαντικό παιχνίδι για εμάς για να κερδίσουμε και να δώσουμε στους φιλάθλους μας την πρώτη χαρούμενη νίκη του 2018 κόντρα στον Παναθηναϊκό. Εύχομαι υγεία σε όλους για το νέο έτος. Τα υπόλοιπα πράγματα είναι απαραίτητο να τα ονειρευόμαστε να δουλεύουμε για αυτό και να τα καταφέρνουμε».

Διαβάστε επίσης

Η παράδοση με Παναθηναϊκό (stats)

Η παράδοση με Παναθηναϊκό (stats)

Ο Ολυμπιακός έχει να ηττηθεί από τους «πράσινους» στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, και μάλιστα εκτός έδρας, εδώ και δέκα χρόνια, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» μετρούν σερί 5-0 στα τελευταία ματς.

Αήττητος μετά τις… διακοπές!

Αήττητος μετά τις… διακοπές!

Ο Ολυμπιακός στα πρώτα του παιχνίδια μετά το πέρας των εορτών, μετρά επτά συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα της Volleyleague.