Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νίκες παντού στον Ερασιτέχνη

Νίκες παντού στον Ερασιτέχνη
Δευτέρα, 8 Ιανουαρίου 2018 - 22:18

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΥΣΤΑΜΑΝΩΛΑΚΗΣ

Μπορεί η περίοδος των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, να ολοκληρώθηκε και τυπικά σήμερα Δευτέρα 08/01, ωστόσο οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των τμημάτων του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, δεν έχουν σταματημό.

Το τριήμερο 5-7 Ιανουαρίου, ήταν άλλο ένα νικηφόρο τριήμερο για τα τμήματα του Θρύλου, τα οποίο συνεχίζουν να παίρνουν παντού θετικά αποτελέσματα.

Οι ομάδες των «ερυθρολεύκων» έκαναν για μια ακόμα εβδομάδα το 4 στα 4, και έτσι συνεχίζουν νικηφόρα τις υποχρεώσεις τους.

Η αρχή έγινε την περασμένη Παρασκευή, με την γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, να επικρατεί πολύ άνετα του Ρεθύμνου με 24-6 εκτός έδρας και έτσι να ξεκινά την Γ’ φάση του πρωταθλήματος της Α1 με νίκη.

Την ίδια ημέρα, αγωνίστηκε και η έτερη ομάδα της υδατοσφαίρισης του Θρύλου, αυτή των ανδρών, η οποία στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1, επικράτησε στο κλειστό κολυμβητήριο «Π. Καπαγέρωφ» του Πειραιά, του Απόλλωνα Σμύρνης, με 23-7 και συνέχισε έτσι την αήττητη πορεία που κάνει μέχρι τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη.

Η συνέχεια ήταν την Κυριακή (07/01) με την ομάδα μπάσκετ των γυναικών, λίγες ημέρες μετά τη μεγάλη της νίκη κόντρα στην Τζιρόνα για την διοργάνωση του Eurocup, να επικρατεί άνετα στη Βούλα του Πρωτέα με 79-50 στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής και να συνεχίζει έτσι και εκείνη με τη σειρά της την αήττητη πορεία της στο πρωτάθλημα.

Τέλος οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, ολοκληρώθηκαν το απόγευμα της ίδιας ημέρας, με την ανδρική ομάδα βόλεϊ, να μην βρίσκει αντίσταση ούτε από την ομάδα του Παμβοχαϊκού, επικρατώντας με 3-0 σετ στο κλειστό γυμναστήριο του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη», και να παίρνει έτσι την 12η νίκη της στο πρωτάθλημα της Volleyleague.

Διαβάστε επίσης

«Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας» (vid)

«Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας» (vid)

Οι Στέλλα Χριστοδούλου και Αρέτα Κονόμη απεύθυναν κάλεσμα στον κόσμο ενόψει του παιχνιδιού με την Λογκρόνιο – Τι δήλωσε ο Θοδωρής Βλάχος στην εκπομπή του Ερασιτέχνη.

Το προφίλ της Λογκρόνιο

Το προφίλ της Λογκρόνιο

Το ευρωπαϊκό ταξίδι της γυναικείας ομάδας βόλεϊ των γυναικών, συνεχίζεται την Τρίτη κόντρα στην Λογκρόνιο στη ρεβάνς του 3-2 της Ισπανίας.