Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Εχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου»

«Εχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου»
Δευτέρα, 8 Ιανουαρίου 2018 - 23:18

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού λίγο πριν την εκπνεύσει το 2017 νίκησε στην Ισπανία την Λογκρόνιο με 3-2 σετ και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκρισή της στους «16» του CEV Challenge Cup. Οι «ερυθρόλευκες» αύριο, Τρίτη (9/1), θα τα δώσουν όλα για να κάνουν το «2 στα 2» κόντρα στην Λογκρόνιο και να πάρουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ο προπονητής του Θρύλου, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς, μίλησε για την αναμέτρηση με τις Ισπανίδες, τονίζοντας ότι ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτα όσον αφορά στην πρόκριση. Παράλληλα, επισήμανε ότι εμπιστεύεται τις παίκτριές του, οι οποίες θα παρουσιαστούν έτοιμες στη μεγάλη αναμέτρηση με την Λογκρόνιο.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Την Τρίτη αντιμετωπίζουμε και πάλι τη Λογκρόνιο, η οποία είναι μια αρκετά καλή και ισορροπημένη ομάδα όπως φάνηκε από το πρώτο παιχνίδι στην Ισπανία. Το γεγονός ότι κερδίσαμε εκτός έδρας δεν πρέπει να μας εφησυχάσει αφού η πρόκριση δεν έχει κριθεί. Ωστόσο έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου, πιστεύω ότι θα παρουσιαστούμε έτοιμοι για αυτό το ματς και θα είμαστε εμείς αυτοί που θα συνεχίσουν στη διοργάνωση».

Διαβάστε επίσης

«Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας» (vid)

«Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας» (vid)

Οι Στέλλα Χριστοδούλου και Αρέτα Κονόμη απεύθυναν κάλεσμα στον κόσμο ενόψει του παιχνιδιού με την Λογκρόνιο – Τι δήλωσε ο Θοδωρής Βλάχος στην εκπομπή του Ερασιτέχνη.

Με τον κόσμο του για την πρόκριση!

Με τον κόσμο του για την πρόκριση!

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού υποδέχεται στις 19:00 στο «Μελίνα Μερκούρη» την Λογκρόνιο, με στόχο την πρόκριση στους «16» του Challenge Cup. Live από το gavros.gr/ΟS6...

Νίκες παντού στον Ερασιτέχνη

Νίκες παντού στον Ερασιτέχνη

Το 4 στα 4 έκαναν οι ομάδες του Ολυμπιακού που αγωνίστηκαν το τριήμερο 5-7 Ιανουαρίου, μπαίνοντας όλες με το… δεξί στη νέα χρονιά.