Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με τον κόσμο του για την πρόκριση!

Με τον κόσμο του για την πρόκριση!
Τρίτη, 9 Ιανουαρίου 2018 - 09:17

Όλα για όλα θα τα παίξει η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού στον αποψινό (9/1, 19:00) επαναληπτικό με την Λογκρόνιο, προκειμένου να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του CEV Challenge Cup. Live από το gavros.gr/ ΟTESport6HD…

Οι «ερυθρόλευκες» στον πρώτο αγώνα που διεξήχθη στην Ισπανία, επικράτησαν με 3-2 σετ και πλέον θέλουν να κάνουν το δεύτερο και καθοριστικό βήμα για την πρόκρισή τους στους «16» της διοργάνωσης.

Σε αυτή τη μάχη οι παίκτριες του Θρύλου δεν είναι μόνες τους, καθώς θα έχουν τη βοήθεια εκατοντάδων ΓΑΥΡΩΝ! Οι νταμπλούχες Ελλάδας απεύθυναν κάλεσμα και περιμένουν τον κόσμο του συλλόγου να δώσει βροντερό «παρών» στο «Μελίνα Μερκούρη»! Ολοι μαζί μια γροθιά, προκειμένου ο Ολυμπιακός να πάρει τη μεγάλη πρόκριση!

Η ομάδα του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς ολοκλήρωσε χθες χωρίς απρόοπτα την προετοιμασία της και πλέον είναι πανέτοιμη για τη μεγάλη αναμέτρηση. Υπενθυμίζουμε ότι την αποστολή για τον αγώνα με την ισπανική ομάδα αποτελούν οι: Κατερίνα Γιώτα, Τζίνα Λαμπρούση, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Αρέτα Κονόμη, Ειρήνη Κοκκινάκη, Στέλλα Χριστοδούλου, Σάσκια Χίπε, Χαρά Παπαδοπούλου, Γιάνα Φραντζίσκα Πολ, Μαρία Νομικού, Στέφανι Νιεμέρ, Αλίκη Κωνσταντινίδου, Έλενα Μιλεντίγεβιτς.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στο παιχνίδι με τη Λογκρόνιο ισχύει το δικαίωμα ελεύθερης εισόδου για τους κατόχους της Κάρτας Μέλους και Κάρτας Junior, ενώ εισιτήρια θα διατίθενται από το εκδοτήριο στο κλειστό Γυμναστήριο του Ρέντη από τις 17:00, μέχρι την έναρξη της αναμέτρησης.

Διαβάστε επίσης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Λογκρόνιο Τελικό (3-0)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Λογκρόνιο Τελικό (3-0)

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Θρύλου υποδέχεται στο Ρέντη την ισπανική ομάδα στον επαναληπτικό αγώνα για το CEV Challenge Cup. Live από το gavros.gr στις 19:00/CS6.

«Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας» (vid)

«Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας» (vid)

Οι Στέλλα Χριστοδούλου και Αρέτα Κονόμη απεύθυναν κάλεσμα στον κόσμο ενόψει του παιχνιδιού με την Λογκρόνιο – Τι δήλωσε ο Θοδωρής Βλάχος στην εκπομπή του Ερασιτέχνη.