Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Λογκρόνιο Τελικό (3-0)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Λογκρόνιο Τελικό (3-0)
Τρίτη, 9 Ιανουαρίου 2018 - 20:19

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΥΣΤΑΜΑΝΩΛΑΚΗΣ

Την Λογκρόνιο υποδέχεται στο Ρέντη η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού στο επαναληπτικό μεταξύ τους ματς για το CEV Challenge Cup. Live από το gavros.gr στις 19:00/CS6

Η ομάδα του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς στο πρώτο ματς είχε επικρατήσει με 3-2 σετ στην Ισπανία και πλέον θέλει να σφραγίσει την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης.

*Οποιος έχει πρόγραμμα εφαρμογής διακοπής διαφημίσεων πρέπει να το βάλει σε παύση, προκειμένου να παρακολουθήσει το live.

Διαβάστε επίσης

Έδειξε την ανωτερότητά του!

Έδειξε την ανωτερότητά του!

Ο Ολυμπιακός δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα κόντρα στην Λογκρόνιο στο κλειστό γυμναστήριο του Ρέντη "Μελίνα Μερκούρη", και επικράτησε με 3-0 σετ και πλέον βρίσκεται στη φάση των "16" του CEV Challenge Cup. Ζήτησε το Ευρωπαϊκό ο κόσμος.

Με τον κόσμο του για την πρόκριση!

Με τον κόσμο του για την πρόκριση!

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού υποδέχεται στις 19:00 στο «Μελίνα Μερκούρη» την Λογκρόνιο, με στόχο την πρόκριση στους «16» του Challenge Cup. Live από το gavros.gr/ΟS6...

«Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας» (vid)

«Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας» (vid)

Οι Στέλλα Χριστοδούλου και Αρέτα Κονόμη απεύθυναν κάλεσμα στον κόσμο ενόψει του παιχνιδιού με την Λογκρόνιο – Τι δήλωσε ο Θοδωρής Βλάχος στην εκπομπή του Ερασιτέχνη.