Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μία ακόμη θρυλική πρόκριση!

Μία ακόμη θρυλική πρόκριση!
Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου 2018 - 09:53

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού το βράδυ της Τρίτης, 09 Ιανουαρίου πέτυχε μία ακόμη θρυλική πρόκριση, καθώς μετά τη νίκη της με 3-0 σετ επί της Λογκρόνιο σφράγισε ένα εισιτήριο για τους «16» του CEV Challenge Cup.

Οι παίκτριες του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στην ισπανική ομάδα και πλέον συνεχίζει στην Ευρώπη με στόχο να φτάσει και φέτος πολύ ψηλά.

Ο Θρύλος δημιουργεί και τη φετινή σεζόν πολύ υψηλές προσδοκίες με τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί η ομάδα, η οποία πάντως έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης, όπως τόνισε και στις δηλώσεις του ο προπονητής των «ερυθρόλευκων».

Πάντως, ο κόσμος που βρέθηκε στο Ρέντη και στήριξε τα κορίτσια του Θρύλου ζήτησε το ευρωπαϊκό τρόπαιο, αποθεώνοντας τες παράλληλα για την σπουδαία πρόκριση που πέτυχαν.

Η ομάδα δείχνει ότι με σκληρή δουλειά στη συνέχεια μπορεί να πετύχει τους στόχους της, που εκτός από τους εγχώριους τίτλους είναι και μία ευρωπαϊκή κούπα, η οποία χάθηκε στις λεπτομέρειες την περσινή σεζόν.

Διαβάστε επίσης

Το Σάββατο κόντρα στον Εθνικό

Το Σάββατο κόντρα στον Εθνικό

Την ομάδα της Αλεξανδρούπολης, αντιμετωπίζει η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Volleyleague.

«Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μας»

«Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μας»

Η Κατερίνα Γιώτα, στις δηλώσεις της μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Λογκρόνιο, τόνισε οτι στη συνέχεια της σεζόν η ομάδα της θα βρεθεί σε ακόμα καλύτερη φόρμα.