Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης πριν την Λοκομοτίβ

Με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης πριν την Λοκομοτίβ
Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2018 - 14:30

Στην Αλεξανδρούπολη κόντρα στον Εθνικό θα αναμετρηθεί η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού αυτή την αγωνιστική.

Οι «ερυθρόλευκοι» αύριο, Σάββατο (13/01) στις 17:00 θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης για την 13η αγωνιστική της Volleyleague λίγες ημέρες πριν την ευρωπαϊκή του μάχη με την Λοκομοτίβ Μπακού στο Ρέντη (17/01 18:00).

Η ομάδα του Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών και θέλει να φτάσει σε ακόμη μία νίκη, συνεχίζοντας απόλυτη στον δρόμο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Οι Πειραιώτες να σημειωθεί ότι βρίσκονται από σήμερα το μεσημέρι, Παρασκευή στην Αλεξανδρούπολη για το συγκεκριμένο ματς.

Η «ερυθρόλευκη» αποστολή αποτελείται από τους: Κώστα Χριστοφιδέλη, Γιάννη Ρουμελιωτάκη, Νίκο Ζουπάνη, Μίκο Οϊβάνεν, Κώστα Στιβαχτή, Γιώργο Στεφάνου, Γιώργο Πετρέα, Μάρκους Μπέμε, Άκη Δαρίδη, Ανδρέα Ανδρεάδη, Φαμπιάν Ντρζίζγκα, Παρασκευά Τσέλιο, Τόντορ Αλεξίεφ, Γερούν Ράουβερντικ.

Διαβάστε επίσης

Συνεχίζουν αήττητες με Α.Ο. Θήρας

Συνεχίζουν αήττητες με Α.Ο. Θήρας

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Θρύλου θα υποδεχτεί αύριο, Σάββατο (13/01) στις 18:00 στο Ρέντη τον Α.Ο. Θήρας με στόχο να συνεχίσει αήττητη και χωρίς χαμένο σετ στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Στην Ηλιούπολη η Κωνσταντίνου

Στην Ηλιούπολη η Κωνσταντίνου

Η πρώην ακραία του Ολυμπιακού, ανακοινώθηκε και επίσημα από την ομάδα της Ηλιούπολης, με την οποία έκανε προπονήσεις εδώ και αρκετές ημέρες.