Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πρώτα η νίκη με Εθνικό και μετά Λοκομοτίβ»

 «Πρώτα η νίκη με Εθνικό και μετά Λοκομοτίβ»
Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2018 - 14:37

Ο Ολυμπιακός το απόγευμα του Σαββάτου θα αντιμετωπίσει τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και όλοι οι παίκτες της ομάδας έχουν στραμμένη την προσοχή τους σε αυτό τον αγώνα, όπως τόνισε ο Μίκο Οϊβάνεν.

Ο παίκτης του Θρύλου υπογράμμισε πως οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει πρώτα να πάρουν τη νίκη για το ελληνικό πρωτάθλημα, συνεχίζοντας το νικηφόρο τους σερί και στη συνέχεια θα επικεντρωθούν στο ματς με την Λοκομοτίβ Μπακού για την Ευρώπη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Οι υποχρεώσεις μας στο πρωτάθλημα συνεχίζονται με ένα εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στην ομάδα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης. Θέλουμε να συνεχίσουμε το νικηφόρο σερί στις εγχώριες διοργανώσεις και στη συνέχεια θα επικεντρωθούμε στο ευρωπαϊκό παιχνίδι με τη Λοκομοτίβ Μπακού που ακολουθεί την Τετάρτη στο Ρέντη. Η ομάδα μας βρίσκεται σε καλή κατάσταση αλλά έχουμε ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης».

Διαβάστε επίσης

Συνεχίζουν αήττητες με Α.Ο. Θήρας

Συνεχίζουν αήττητες με Α.Ο. Θήρας

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Θρύλου θα υποδεχτεί αύριο, Σάββατο (13/01) στις 18:00 στο Ρέντη τον Α.Ο. Θήρας με στόχο να συνεχίσει αήττητη και χωρίς χαμένο σετ στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Στην Ηλιούπολη η Κωνσταντίνου

Στην Ηλιούπολη η Κωνσταντίνου

Η πρώην ακραία του Ολυμπιακού, ανακοινώθηκε και επίσημα από την ομάδα της Ηλιούπολης, με την οποία έκανε προπονήσεις εδώ και αρκετές ημέρες.