Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Ερασιτέχνη για το Σαββατοκύριακο (pic)

Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Ερασιτέχνη για το Σαββατοκύριακο (pic)
Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2018 - 22:40

Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται το αγωνιστικό πρόγραμμα του Ερασιτέχνη, αυτό το Σαββατοκύριακο.

Η αρχή γίνεται στην Αλεξανδρούπολη, με την ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, να αντιμετωπίζει τον τοπικό Εθνικό, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Volleyleague, έχοντας ως στόχο να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί το Σάββατο και έχει ώρα έναρξης στις 17:00.

Επόμενο παιχνίδι, είναι αυτό της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Θρύλου, κόντρα στον Α.Ο. Θήρας, για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volleyleague, των γυναικών. Οι «ερυθρόλευκες» βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας, είναι ακόμα αήττητες στο πρωτάθλημα, ενώ μάλιστα δεν έχουν ακόμα γνωρίσει την απώλεια σετ, και θέλουν να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό, κόντρα στη δεύτερη ομάδα του βαθμολογικού πίνακα.

Η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γυμναστήριο του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη», και έχει ώρα έναρξης στις 18:00, ενώ το συγκεκριμένο ματς, θα έχει και τηλεοπτική κάλυψη από το επίσημο κανάλι των «ερυθρολεύκων» OSFP TV.

Τελευταία αναμέτρηση του Σαββάτου, είναι αυτή της ανδρικής ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, κόντρα στο Αννόβερο, για την 6η αγωνιστική του Champions League. Οι πρωταθλητές Ελλάδας, υποδέχονται τους Γερμανούς στο Παπαστράτειο, θέλοντας να πάρουν ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα στη διοργάνωση και έτσι να παραμείνουν μόνοι και αήττητοι στην κορυφή του Α΄Ομίλου. Το ματς έχει ώρα έναρξης στις 20:30, και θα έχει τηλεοπτική μετάδοση από το δεύτερο κανάλι της Κρατικής τηλεόρασης (ΕΡΤ2).

Τέλος, το αγωνιστικό πρόγραμμα του Ερασιτέχνη, ολοκληρώνεται την Κυριακή, με την αναμέτρηση ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθλητικό, για το πρωτάθλημα της Α1 μπάσκετ των γυναικών. Οι «ερυθρόλευκες» στην έδρα τους στο Δ.Α.Κ. της Γλυφάδας, θέλουν να κάνουν το 11 στα 11, και έτσι να συνεχίσουν την απόλυτα νικηφόρα πορεία τους στις εγχώριες διοργανώσεις.

Διαβάστε επίσης

Live streaming το ματς με τον Α.Ο Θήρας

Live streaming το ματς με τον Α.Ο Θήρας

Οι γυναίκες του Θρύλου αντιμετωπίζουν την ομάδα της Σαντορίνης στις 18:00 και ο Ερασιτέχνης δίνει τη δυνατότητα στους ΓΑΥΡΟΥΣ να παρακολουθήσουν ζωντανά την αναμέτρηση.

Ασταμάτητος και στην Αλεξανδρούπολη

Ασταμάτητος και στην Αλεξανδρούπολη

Το τρένο του Ολυμπιακού δεν βρήκε στάση ούτε κόντρα στον Εθνικό, όπου επικράτησε με 3-1 σετ και έτσι διατηρήθηκε μόνος και αήττητος στην κορυφή της βαθμολογίας. Η προσοχή πλέον στο ματς με την Λοκομοτίβ Μπακού.