Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πετύχαμε μία σημαντική νίκη και συνεχίζουμε»

«Πετύχαμε μία σημαντική νίκη και συνεχίζουμε»
Σάββατο, 13 Ιανουαρίου 2018 - 21:01

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού χωρίς να αντιμετωπίσει προβλήματα επικράτησε με 3-0 σετ στο Ρέντη του Α.Ο. Θήρας.

Ο προπονητής της ομάδας, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς, δεν μπορούσε παρά να είναι χαρούμενος μετά από αυτό το αποτέλεσμα, κάτι το οποίο φάνηκε και στις δηλώσεις του.

Ο κόουτς του Θρύλου επισήμανε ότι η ομάδα του σημείωσε μία πολύ σημαντική νίκη και πλέον συνεχίζει, καθώς υπάρχουν πολλά ακόμη ματς μέχρι το τέλος της σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Ολυμπιακού:

«Ίσως παίξαμε καλύτερα στο προηγούμενο ευρωπαϊκό παιχνίδι με μεγαλύτερη υπευθυνότητα και λιγότερα λάθη. Ωστόσο και σήμερα στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού ήμασταν σε σωστό επίπεδο. Είναι σημαντική νίκη με τον αντίπαλο που θα αντιμετωπίσουμε ίσως στους τελικούς του πρωταθλήματος και στον τελικό του Κυπέλλου. Συνεχίζουμε...»

Διαβάστε επίσης

«Δυνατοί σε όλους τους τομείς»

«Δυνατοί σε όλους τους τομείς»

Η Στέφανι Νιέμερ τόνισε ότι ο Ολυμπιακός είχε συγκέντρωση σε όλο το ματς με τον Α.Ο. Θήρας και έτσι έφτασε σε μία άνετη επικράτηση.

«Τώρα επικεντρωνόμαστε στην Ευρώπη»

«Τώρα επικεντρωνόμαστε στην Ευρώπη»

Ο προπονητής της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ μίλησε για την αναμέτρηση με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, καθώς και για τη συνέχεια της σεζόν.

Με Ευρωπαϊκό αέρα!

Με Ευρωπαϊκό αέρα!

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού δεν βρήκε αντίσταση ούτε από τον Α.Ο. Θήρας, επικράτησε με 3-0 σετ και συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας της Volleyleague.