Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας»

«Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας»
Τρίτη, 16 Ιανουαρίου 2018 - 00:05

Εκτός από τη Φιλιώ Μανωλιουδάκη, και τον Γιώργο Δερβίση, δηλώσεις στην εκπομπή του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, «Μεγάλη μου Αγάπη» έκανε και ο Ανδρέας Ανδρεάδης.

Ο κεντρικός της ανδρικής ομάδας βόλεϊ των «ερυθρολεύκων» τόνισε ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του θέλουν τους ΓΑΥΡΟΥΣ δίπλα τους, ανεξαρτήτως αντιπάλου, ενόψει και της αναμέτρησης της Τετάρτης, κόντρα στη Λοκομοτίβ Μπακού, για το CEV Challenge Cup.

Αναλυτικά ένα απόσπασμα των δηλώσεών του:

Για την Λοκομοτίβ Μπακού:

«Το Αζερμπαϊτζάν τώρα έχει αναπτύξει το ανδρικό βόλεϊ. Ωστόσο, πιστεύω ότι η Λοκομοτίβ είναι στα μέτρα μας και υποδεέστερη. Από εμάς εξαρτάται αν θα τους κερδίσουμε. Εχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά για αυτό το ματς. Ευελπιστώ την Τετάρτη να είμαστε οι νικητές. Ο στόχος από την αρχή έχει τεθεί και είναι να πάμε στην τετράδα του Τσάλεντζ Καπ. Από κει και πέρα θα δούμε αν θα προκριθούμε στον τελικό».

Για τον κόσμο:

«Ο κόσμος είναι πάντα ο 7ος παίκτης και δίνει τη δύναμη του σε εμάς. Δεν πρέπει να υποτιμούμε κανέναν αντίπαλο. είτε είναι στο ελληνικό πρωτάθλημα, είτε είναι στην Ευρώπη. Θέλουμε να τα δίνουμε όλα μέσα στο γήπεδο, να παίρνουμε τη νίκη και από κει και έπειτα βάζουμε στόχους παιχνίδι, με το παιχνίδι. Το ίδιο και ο κόσμος θα πρέπει να είναι συνεχώς δίπλα μας ανεξαρτήτως διοργάνωσης και αντιπάλου».

Για την εφετινή ομάδα:

«Η ομάδα αποτελείται από 14 ισάξιους παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν όλοι. Ο προπονητής κάνει rotation ώστε να είμαστε όλοι έτοιμοι και όποτε μας χρειαστεί να αποδώσουμε τα μέγιστα. Είτε ομάδικά, είτε ατομικά, κάποιοι παίκτες κάνουν τη διαφορά και στα κρίσιμα σημεία παίρνουμε το σετ και τον αγώνα. Ακόμα δεν έχουμε δείξει τον πραγματικό μας εαυτό.

Τώρα αρχίζουν τα παιχνίδια που κρίνουν τους τίτλους και με τον προγραμματισμό που έχει κάνει ο προπονητής μας τώρα θα αρχίσουμε να είμαστε ακόμα πιο πολύ ομάδα και να παίζουμε ακόμα καλύτερα».

Για την παρουσία των φιλάθλων στην Αλεξανδρούπολη:

«Ο κόσμος της Αλεξανδρούπολης αγαπάει την ομάδα. Ο Ολυμπιακός είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα, παντού έχουμε κόσμο, είτε στο εξωτερικό είτε στην Ελλάδα».

*Η εκπομπή «Μεγάλη μου αγάπη» είναι συμπαραγωγή του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πειραιά (Κανάλι 1). Την επιμελούνται το γραφείο Τύπου του συλλόγου και το αθλητικό τμήμα του επίσημου ραδιοφώνου του Πειραιά. Στα μικρόφωνα της εκπομπής είναι κάθε Δευτέρα (17:00 – 19:00) η Γενική Γραμματέας του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., Χριστίνα Τσιλιγκίρη και ο αθλητικός συντάκτης του Καναλιού 1, Λουκάς Θεοφανόπουλος.

Διαβάστε επίσης

«Περιμένουμε τους οπαδούς μας να μας ενισχύσουν»

«Περιμένουμε τους οπαδούς μας να μας ενισχύσουν»

Ο Φάμπιαν Ντρίζγκα κάλεσε τον κόσμο του Ολυμπιακού να δώσει το «παρών» στο Ρέντη στον αγώνα με την Λοκομοτίβ Μπακού (17/01), προκειμένου οι «ερυθρόλευκοι» να πάρουν ώθηση, κάνοντας το 1ο βήμα για την πρόκριση στους «8» του Challenge Cup.