Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Να φτάσουμε μέχρι τον τελικό»

«Να φτάσουμε μέχρι τον τελικό»
Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2018 - 21:46

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού νίκησε εύκολα την Λοκομοτίβ Μπακού με 3-0 σετ και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκρισή της στους «8» του Challenge Cup.

Ο Τόντορ Αλεξίεφ ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές του Θρύλου, με τον Βούλγαρο αστέρα να δηλώνει ευχαριστημένος από την εμφάνιση της ομάδας του και να τονίζει ότι στόχος των «ερυθρόλευκων» είναι η πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας μου. Στο πρώτο σετ είχαμε ισχυρό προβάδισμα, αλλά δεν τελειώσαμε τις φάσεις και δώσαμε τη δυνατότητα στους αντιπάλους μας να πλησιάσουν. Στο τέλος, ωστόσο, πετύχαμε το στόχο μας και κάναμε το 1-0», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Από το αποψινό παιχνίδι κρατάμε τη νίκη και πλέον κοιτάζουμε το ματς με τον Εθνικό για το πρωτάθλημα».

Για την πορεία των «ερυθρόλευκων» σε Ελλάδα και Ευρώπη: «Οι στόχοι μας είναι να φτάσουμε και στις δύο διοργανώσεις μέχρι το τέλος. Αυτό ελπίζουμε και αυτό θέλουμε ως ομάδα. Εμείς θα πάμε μέχρι το τέλος και ελπίζουμε ότι θα βρισκόμαστε στους τελικούς».

Διαβάστε επίσης

Δίπλα στην ομάδα βόλεϊ ο Μιχάλης Κουντούρης

Δίπλα στην ομάδα βόλεϊ ο Μιχάλης Κουντούρης

Ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, στήριξε την ανδρική ομάδα του Θρύλου στο ματς με την Λοκομοτίβ Μπακού – Μαζί του στο γήπεδο ήταν επίσης οι Χριστίνα Τσιλιγκίρη και Παντελής Τορνατώρος.

«Είχαμε καλή απόδοση»

«Είχαμε καλή απόδοση»

Ο κεντρικός του Ολυμπιακού, Μάρκους Μπέμε, μετά το τέλος της αναμέτρησης κόντρα στη Λοκομοτίβ, τόνισε στις δηλώσεις του, οτι ο Θρύλος πήρε ένα καθαρό αποτέλεσμα.