Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ηρακλής Χαλκίδας στο League Cup

Ο Ηρακλής Χαλκίδας στο League Cup
Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2018 - 20:26

Στον… αέρα είναι το Final Four του League Cup «Νίκος Σαμαράς», έπειτα την δικαίωση του Ηρακλή Χαλκίδας από την ΕΣΑΠ.

Ο σύλλογος της Εύβοιας θα πρέπει να δώσει κανονικά το παρών στο Final Four αντί του Φοίνικα Σύρου, ο οποίος πήρε την πρόκριση μετά από απόφαση του Δ.Σ. της Λίγκας, όταν οι δύο ομάδες ισοβάθμησαν στην πρώτη θέση του ομίλου.

Ο Φοίνικας κέρδισε το μεταξύ τους παιχνίδι, αλλά ο Ηρακλής Χαλκίδας είχε καλύτερα σετ, κάτι που είναι το πρώτο κριτήριο στην ισοβαθμία βάσει προκήρυξης του θεσμού.

Ο Φοίνικας έκανε ένσταση και δικαιώθηκε από την Λίγκα, αλλά το ΑΣΕΔ δικαίωσε τον Ηρακλή και η ΕΣΑΠ καλείται να πάρει νέα απόφαση, η οποία αν δεν αρέσει σε κάποιο από τα δύο σωματεία, μπορεί να έχουμε εκ νέου προσφυγή!

Επίσης εκτός των άλλων υπάρχει και θέμα με την νέα ημερομηνία που ορίστηκε (3-4 Μαρτίου) για το Final Four, αφού το ίδιο Σαββατοκύριακο έχει προγραμματιστεί το Final Four του Κυπέλλου Γυναικών και πιθανότατα θα υπάρξει εκ νέου αλλαγή για τις 24-25 Φεβρουαρίου.

Φυσικά όλα αυτά, αφού ξεκαθαρίσει οριστικά η τετράδα του Final Four και ο τόπος διεξαγωγής του, αφού είναι το πιθανότερο, οποία ομάδα από τις δύο δικαιωθεί, θα αναλάβει και την διοργάνωση του.

TAGS

Διαβάστε επίσης

Για το 12/12

Για το 12/12

Με τον Άρη παίζει στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο στις 17:00 ο Ολυμπιακός.