Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όλος ο Θρύλος μια οικογένεια! (pics)

Όλος ο Θρύλος μια οικογένεια! (pics)
Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2018 - 16:41

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΥΣΤΑΜΑΝΩΛΑΚΗΣ

Η αίθουσα του "Vammos" στο "Γ. Καραϊσκάκης" υποδέχθηκε τους "ερυθρόλευκους" πρωταθλητές και πρωταθλήτριες, αντίστοιχα, του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού που έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του. Και το μήνυμα του Προέδρου, Μιχάλη Κουντούρη, δίνει το στίγμα για μια ακόμα πιο επιτυχημένη χρονιά από τις προηγούμενες. Ευχήθηκε πρωτίστως υγεία στους αθλητές και τις αθλήτριες και παράλληλα να συνεχίσουν να γράφουν ιστορία φορώντας τη φανέλα με τον Δαφνοστεφανωμένο Έφηβο!

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στη μεγάλη δύναμη του Ολυμπιακού, που δεν είναι άλλη από τον υπέροχο λαό του Θρύλου, που είναι ο μεγάλος συμπαίκτης του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, έχοντας στην κατοχή του την Κάρτα Μέλους αλλά και την Κάρτα Φιλάθλου.

Από την πλευρά του ο Γενικός Αρχηγός, Γιάννης Δαλέζιος, στον χαιρετισμό του, αναφέρθηκε και στο θέμα της πραγματοποίησης του μεγάλου ονείρου της διοίκησης που δεν είναι άλλο από την δημιουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων του Ολυμπιακού, για όλα τα αθλήματα που θα βοηθήσουν το σύλλογο να εκτοξευθεί ακόμα περισσότερο σε διεθνές επίπεδο.

Στο πάνελ της εκδήλωσης, βρέθηκαν εκτός από τον Μιχάλη Κουντούρη, ο Α' Αντιπρόεδρος, Μιχάλης Υδραίος, ο Γενικός Αρχηγός, Γιάννης Δαλέζιος, η Γενική Γραμματέας, Χριστίνα Τσιλιγκίρη, το μέλος του Δ.Σ., Γιάννης Πολυκανδριώτης, ο Ταμίας Δημοσθένης Λαζαρίδης.

Την εκδήλωση προλόγισε η Γενική Γραμματέας του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., Χριστίνα Τσιλιγκίρη, η οποία στηντοποέτησή της αναφέρθηκε στον απολογισμό της περασμένης αγωνιστικής σεζόν.

"Η προηγούμενη αγωνιστική σεζόν ήταν μια χρονιά, που για ακόμα μια φορά ο Ολυμπιακός, πρωταγωνίστησε. Ξεκινήσαμε μια χρονιά όπου μόλις το Σάββατο 28 Ιανουαρίου κατακτήθηκε το πρώτο τρόπαιο που ήταν το Λιγκ Καπ στο βόλεϊ Ανδρών.

Τον Φεβρουάριο κατακτάμε το έβδομο πρωτάθλημα κλειστού στίβου, συνεχίζουμε με το βόλεϊ γυναικών όπου κατακτά το κύπελλο Ελλάδας. Το βόλεϊ Ανδρών κατακτά και αυτό το κύπελλο Ελλάδας, στις 19 Μαρτίου και το πρωτάθλημα Ανδρών στην επιτραπέζια αντισφαίριση την ίδια ημέρα. 26 Μαρτίου, το μπάσκετ Γυναικών, κατακτά το κύπελλο Ελλάδας, 29 Απριλίου το μπάσκετ Γυναικών και πάλι κατακτά το πρωτάθλημα, μαζί με το βόλεϊ Γυναικών που κατακτά και αυτό το πρωτάθλημα. Στις 29 Απριλίου η ομάδα πόλο Γυναικών συμμετέχει στο τελικό της Ευρωλίγκα στο Κίρισι.

Δευτέρα 8 Μαϊου, το πόλο Ανδρών κατακτά το πρωτάθλημα Ελλάδας, συνεχίζει το πόλο Γυναικών όπου κατακτά και αυτό το πρωτάθλημα. 18 Ιουνίου ο στίβος κατακτά το πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου, 25 Ιουνίου η κολύμβηση το πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών και Γενικής. Το Δεκέμβριο κατακτάμε το πρωτάθλημα Elite Ανδρών στην πυγμαχία, κωπηλασία και διπλό σκιφ και έτσι κλείνει μια επιτυχημένη χρονιά.

Τρεις διακρίσεις, στην Ευρώπη. Η ομάδα πόλο γυναικών που αναφέραμε, 15 Απριλίου συμμετοχή της ομάδας βόλεϊ των Γυναικών στον τελικό του Τσάλεντζ Καπ στην Προύσα, 25 Μαϊου συμμετοχή της ομάδας πόλο των ανδρών στο Final-6 στη Βουδαπέστη".

Πριν την έναρξη της διαδικασίας της κοπής της πίτας, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού κ. Μιχάλης Κουντούρης βράβευσε τον κ. Σοφοκλή Ξυνή για την προσφορά του στον αθλητισμό. Όπως κάθε χρόνο ο σύνδεσμος βετεράνων του Ολυμπιακού δια του Προέδρου του κ. Αντώνη Γλύκα, βράβευσε τους "ερυθρόλευκους", για τις διακρίσεις και τις κατακτήσεις των τίτλων.

Στο "Vammos" βρέθηκαν επίσης οι, Νίκος Λεπενιώτης (Εμπορικός Διευθυντής) και Χρήστος Μπαφές (Διευθυντής Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων) εκπροσωπόντας την ΚΑΕ Ολυμπιακός, ο χορηγός του τμήματος χάντμπολ, Σοφοκλής Ξυνής, ο Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Παλαιμάχων του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού, Αντώνης Γλυκάς, η Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν., Σταυρούλα Αντωνάκου και εκπρόσωποι όλων των χορηγών του συλλόγου.

Όσον αφορά το μεγάλο φλουρί, από την πίτα όλων των τμημάτων, πήγε στην Φραντζίσκα Πολ, του βόλεϊ γυναικών, η οποία κέρδισε ένα ταξίδι επτά ημερών σε Βιέννη-Πράγα-Βουδαπέστη, προσφορά του ταξιδιωτικού γραφείου Grefis.

Οι τυχεροί που βρήκαν τα υπόλοιπα φλουριά ανά τμήμα είναι οι εξής:

Πόλο Γυναικών: Κώστας Χατζηδάκης

Μπάσκετ Γυναικών: Όλγα Χατζηνικολάου

Πόλο Ανδρών: Δημήτρης Νικολαϊδης

Βόλεϊ Ανδρών: Γιάννης Πολυτάρχου

Βόλεϊ Γυναικών: Μαρία Νομικού

Χάντμπολ Ανδρών: Χαράλαμπος Προδρομίδης

Στίβος: Ανδριάννα Φέρρα

Κολύμβηση: Γιάννης Καρπουζλής

Πυγμαχία: Κική Ασλανίδου

Πινγκ Πονγκ: Μαρία Χρυστοφοράκη

Ιστιοπλοΐα: Αντώνης Τσότρας

Κικ Μπόξινκ: Πέτρος Γεωργοβρεττάκος

Δείτε το σχετικό και πλούσιο φωτορεπορτάζ

Διαβάστε επίσης

«Υγεία, καλή χρονιά και επιτυχίες στα τμήματά μας»

«Υγεία, καλή χρονιά και επιτυχίες στα τμήματά μας»

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Μιχάλης Κουντούρης, στο μήνυμά του προς τα τμήματα του Θρύλου, κατά τη διάρκεια της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, αναφέρθηκε στη δύναμη της ομάδας που δεν είναι άλλη από τον κόσμο της.

«Να ολοκληρώσουμε όλες μας τις εγκαταστάσεις»

«Να ολοκληρώσουμε όλες μας τις εγκαταστάσεις»

Ο Γενικός Αρχηγός του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Γιάννης Δαλέζιος, αναφέρθηκε στο μεγάλο όνειρο της διοίκησης που δεν είναι άλλο από το να δημιουργηθούν οι εγκαταστάσεις των "Ερυθρολεύκων" για όλα τα τμήματα.

«14 στα 14» για τον Θρύλο

«14 στα 14» για τον Θρύλο

Η ανδρική ομάδα παίζοντας κατά διαστήματα πολύ ωραίο βόλεϊ, κέρδισε εύκολα με 3-0 σετ τον Εθνικό.

Με σπασμένα τα φρένα!

Με σπασμένα τα φρένα!

Οι «ερυθρόλευκες» κέρδισαν εύκολα τον Αρη στην Θεσσαλονίκη με 3-0 σετ – Πρώτη σκόρερ η Πολ.